❌İndirim Bitti! Fazeon X27f120qp 27" 2k 120hz Ips Monitör / Hb Satıcılı / 5099tl / Vakıfbank Visa 4599tl

Adam gibi hepsiburada.com diye gerçek URL paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum kıral
Ergenler uygulama linki paylaşıyorlar çalışmıyor deli ediyorlar :mad:
Uyarıya gel çay demle

1779630143283.webp

"Ergen" demek ne zaman küfür oldu 🤣🤣
Modları sözlükten faydalanmaya davet ediyorum.

Bakın ergen kelimesi argo da değil küfür değil:
1779629963143.webp

Argo bir kelime olduğunda TDK zaten yanında belirtiyor, örneğin:
1779629995567.webp

Demek ki neymiş ERGEN argo ya da küfür değilmiş sevgili modlar.

Uyarıya gel çay demle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

sen tdkya göre kullanmış olsaydın ergen argo ya da küfür olmazdı durup dururken birine sen döl verebilecek duruma gelmişsin demek mental bozukluk göstergesidir eğer tdkya göre kullandıysan.

Uyarıya gel çay demle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

bir şeyi argo veya küfür yapan sözlükteki anlamı değil ne niyetle söylediğindir yakın arkadaşın sana küfür ettiğinde gülüp geçebilirsin fakat sokakta tanımadığın birisi ergen önüne bak düzgün yürü falan dese sinirlenirsin ya hani olum siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz hiç iletişim kurmadınız mı birileriyle marketten bir şey alırken parayı kasiyere fırlatıp falan kaçıyor musunuz? işinize gelince sözlükteki literatürdeki anlamlar bu kadar önemli işinize gelmeyince neden takmıyorsunuz her şeyi sözlükteki anlama göre yaşarsak ne kinaye kalır ne mizaç yeşil sitedeki tyt türkçede 10 net yapan ama sitede filolog gibi davranan maymunlardan farkımız var diye buradayız ya zaten olmasaydı orada onlardan biri olurduk.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sen tdkya göre kullanmış olsaydın ergen argo ya da küfür olmazdı durup dururken birine sen döl verebilecek duruma gelmişsin demek mental bozukluk göstergesidir eğer tdkya göre kullandıysan.
benim sisteme hangi monitörü alayım sence

Bence LG panel, 10 bit ve 2000:1 kontrast olayı doğruysa Fazeon bu fiyata her anlamda üstün.
Gerçek 10 bit mi acaba yoksa 8bit+FRC mi?

Bir de bu Fazeon sözde global markaymış gerçi nedense aramalarda sadece Türkçe sonuçlar çıkıyor ama.
Ben bunları Gamepower gibi marka basıyorlar sanıyordum.

Gerçek 10 bit mi acaba yoksa 8bit+FRC mi?

Bir de bu Fazeon sözde global markaymış gerçi nedense aramalarda sadece Türkçe sonuçlar çıkıyor ama.
Ben bunları Gamepower gibi marka basıyorlar sanıyordum.
bu paraya gerçek 10 bit monitör bulamazsın

Argo ya da küfür değil diyorum kanıtını sunuyorum hala küfür olduğunu iddia ediyorsun. Sen öyle algılamak istiyorsan o senin kendi bileceğin iş ben daha ne diyeyim?

bir şeyi argo veya küfür yapan sözlükteki anlamı değil ne niyetle söylediğindir yakın arkadaşın sana küfür ettiğinde gülüp geçebilirsin fakat sokakta tanımadığın birisi ergen önüne bak düzgün yürü falan dese sinirlenirsin ya hani olum siz hiç dışarı çıkmıyor musunuz hiç iletişim kurmadınız mı birileriyle marketten bir şey alırken parayı kasiyere fırlatıp falan kaçıyor musunuz? işinize gelince sözlükteki literatürdeki anlamlar bu kadar önemli işinize gelmeyince neden takmıyorsunuz her şeyi sözlükteki anlama göre yaşarsak ne kinaye kalır ne mizaç yeşil sitedeki tyt türkçede 10 net yapan ama sitede filolog gibi davranan maymunlardan farkımız var diye buradayız ya zaten olmasaydı orada onlardan biri olurduk.

Size objektif kanıtlar sunuyorum. Siz hala kendi canınız nasıl algılamak isterse ona göre yorumlama yapıyorsunuz. Mahkemeye gitsek ben şu TDK'daki girdiyi göstersem hakim davaya bile bakmaz reddeder siz hala konuşun durun. Ortak tanım ve algılara göre değil sizin kafanıza göre isteyen istediği şeyi istediği şekilde anlacayaksa bu adamlar sözlük yazmayı falan bıraksın. Modlar da kuralları kaldırsın canlarının istediğine kafasına göre ceza versin uyarı versin kural mural göstermekle zaman kaybetmesinler.

Uyarıya gel çay demle "Ergen" demek ne zaman küfür oldu 🤣🤣 Modları sözlükten faydalanmaya davet ediyorum.
Ergen kelimesini, açıkça istediğin gibi davranmayan kullanıcıları aşağılamak ve hakir görmek için kullanmışsın. Sonra kelime anlamı öyle değil ki diye lafı döndürüyorsun. Uyarı yemene rağmen durmayıp tartışarak ve boş mesajlar ile konuyu iyice karıştırmışsın bir de. Önce konuşma biçimini düzelt, sonra başkalarını şikayet et. Sağlığın açısından kısa bir süre istirahat et ki sinirlerin yatışsın, iyi gelir.

Nolurdu 200hz olsa güzel panel de Hz düşük be...

Adam gibi hepsiburada.com diye gerçek URL paylaştığın için ayrıca teşekkür ediyorum kıral
Ergenler uygulama linki paylaşıyorlar çalışmıyor deli ediyorlar :mad:
İyiliğe sormuşlar nereye gidiyorsun diye sahibimi öpmeye demiş. Adamlar karşılık beklemeden fırsat kovalıyor burada paylaşıyor hala konuşuyorsun 😃

X27F166QB modelinin kasası biraz kötü bu monitörde de durum aynı mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,912
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri