540hz veya Üstü Monitör Önerisi

Reaksiyon skoru
4
hocam 27 inç ucuz yollu 540hz veya üstü bir monitör lazım
zaten şuan 240hz 2k monitör varda fps oyunları için birtane daha lazım

xl2586x var bende 280hzden 540a geçtim tamamen gereksiz bi para harcaması tavsiye etmiyorum rekabetçi takıntın varsa zowie bak

xl2586x var bende 280hzden 540a geçtim tamamen gereksiz bi para harcaması tavsiye etmiyorum rekabetçi takıntın varsa zowie bak
aslında yeni bir pc aldım onun performansıının yanında monitör çok eksik kalıyor bu yüzden almak istiyordum

Yok ay ben kelepir fiyatına aldım zamanında aşırı iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 27 inç ucuz yollu 540hz veya üstü bir monitör lazım
zaten şuan 240hz 2k monitör varda fps oyunları için birtane daha lazım
420 Hz al derim 540 Hz ile arasındaki farkı anlamazsın zaten prolardan bazıları hala 360hz kullanıyor

420 Hz al derim 540 Hz ile arasındaki farkı anlamazsın zaten prolardan bazıları hala 360hz kullanıyor
hocam link varmı

bana çok gereksiz harcama gibi geldi amazon depodan ucuza geldi diye almıştım 280den geçtim zerre fark hissedilmiyor tamamen psikolojik fazladan 20k para vermeye değmez

aslında yeni bir pc aldım onun performansıının yanında monitör çok eksik kalıyor bu yüzden almak istiyordum
gereksiz kral 540 çok paran varsa her şeyi yükselttiysen olabilir

bana çok gereksiz harcama gibi geldi amazon depodan ucuza geldi diye almıştım 280den geçtim zerre fark hissedilmiyor tamamen psikolojik fazladan 20k para vermeye değmez

gereksiz kral 540 çok paran varsa her şeyi yükselttiysen olabilir
Ben 15e arkadaştan aldım :D

Bende de 1080p 280 hz ips var, geçmişken 4k oled 480hz filan geçeyim diyorum, o zaman parasına değer gibi, yeni nesil bekliyorum.

Geri