Elinde var diye anladım ben, sıfırsan alacaksa en aşağı iPhone SE2 alsın zaten hatta üste az koyup iPhone 11 bile alınır ucuzdu en son ikinci eli.İphone 8 yerine bütçeyi bir tık daha artırıp x almak daha mantıklı
Elinde var diye anladım ben, sıfırsan alacaksa en aşağı iPhone SE2 alsın zaten hatta üste az koyup iPhone 11 bile alınır ucuzdu en son ikinci eli.İphone 8 yerine bütçeyi bir tık daha artırıp x almak daha mantıklı
CAĥIlll !!IPHONE 6 NIN EKRANI BILE S25 ULTRANIN EKRANINDAN IYIDIR HAYATINIZDA IPHONE MI KULLANDINIZ.Hocam hangi 60hz, 120hz den iyi allah aşkına nerden buluyorsunuz da inanıyorsunuz bu zırvalara?
Yeni ragebaiter kilidi açıldıCAĥIlll !!IPHONE 6 NIN EKRANI BILE S25 ULTRANIN EKRANINDAN IYIDIR HAYATINIZDA IPHONE MI KULLANDINIZ.
Kardesim ios farkieşşekten inip eşşeğe bineceksin hiçbirşey değişmeyecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
konudan bağımsız 120hz ile 60hz aynı olabilir mi sence![]()
dogrudurKardesim ios farkiherkes anlamaz.
Kanka ilk mesajın gayet cahil özgüveni, ikincisi troll kokuyor. Hangisi gerçek bilmem ama ikisiyle de uğraşamam valla .dCAĥIlll !!IPHONE 6 NIN EKRANI BILE S25 ULTRANIN EKRANINDAN IYIDIR HAYATINIZDA IPHONE MI KULLANDINIZ.
Güncel verilerimi atıyorum.Olabilir, 4 saat kurtarırsa pili değiştirip her türlü halleder zaten A21 de o konuda süper değildir herhalde eskimiştir illaki
Elimde yok telefoncudan takas düşünüyorum üstüne çok az koyabilirim belki 2k felanElinde var diye anladım ben, sıfırsan alacaksa en aşağı iPhone SE2 alsın zaten hatta üste az koyup iPhone 11 bile alınır ucuzdu en son ikinci eli.
daha gecenlerde ip6s kullaniyordum cok kullanisliydi ip8 cok daha iyidir 64gb yeterlidir diye dusunuyorum. bende ip8 alacaktim ama ip11e yukselttim arastirmistim baya tavsiye ederim.Galaxy A21s 64gb var şu an 6 yıl önce sıfır almıştım bi kaç uygulama açınca kasmaya başlıyor oyun da güzel oynatmıyor bide iphone 8 kamerası daha iyi dükkanda kullanıyoruz beğendim. O yüzden böyle düşündüm masraf yapmadan geçerim diye ios 16.. sürümü var sizce mantıklı mı ne diyorsunuz genel olarak
SE 2. Nesil al o zaman, senin cihaz ne kadar ediyor bilmiyorum ama ben 4 küsür bine satmıştım kendisini. Hızı falan günümüzde bile çok iyi kalır sadece kasası aynı olduğu için onun da pili iPhone 8 ayarında.Güncel verilerimi atıyorum.
Benim telefon da temiz bu arada tamir görmedi açılmadı batarya da orjinal. Akşam işten eve geliyorum mesela anlık şarj 38
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde yok telefoncudan takas düşünüyorum üstüne çok az koyabilirim belki 2k felan