tarayıcıda mı böyle her yerde mi
evet ama hep olmuıyor arasına ekran oluyor suan birseyi yoktarayıcıda mı böyle her yerde mi
sorun monitörde mi bilmiyorum ve oyunda fln oluyor ara sıra ekranda kapanıyor sorun bence sistem den kaynaklı gibi geldi bana bilen varmıGarantisi devam ediyor ise gönderin ya paneli ya da monitörü değiştirirler
Başka sisteme takıp deneyebilirsin veya başka kablo ile devam ediyorsa garantiye yollayın. Garantisi devam ediyor mu?sorun monitörde mi bilmiyorum ve oyunda fln oluyor ara sıra ekranda kapanıyor sorun bence sistem den kaynaklı gibi geldi bana bilen varmı
monitörü 2026 şubat ayında aldım pc 2 yılı geçtiBaşka sisteme takıp deneyebilirsin veya başka kablo ile devam ediyorsa garantiye yollayın. Garantisi devam ediyor mu?
Bu kadar kısa sürede sorun yapması ilginç o zaman başka bir sistemde denesen iyi olurmonitörü 2026 şubat ayında aldım pc 2 yılı geçti
saçma olan şey şu oyun vs açıkdeğilken olmuyor hiçbir sorun ama oyunda yasıyorum bu sorunuBu kadar kısa sürede sorun yapması ilginç o zaman başka bir sistemde denesen iyi olur
asus rog strix xg27acmg-g hatsune miku edition 27″ 260hz 0.3ms 2k qhd adaptive sync fast ips pivot gaming monitörModeli neydi monitörün
tmmdır saol iyi aksamlarBaşka sistemde ve Başka kablo ile deneseniz iyi olur hocam