Hocam 8 9 Yıl Gidecek Telefon Önerin

Bütçenizi 6-7 kadar zorlayabilirseniz S26 bakmanızı öneririm hem güncellik konusunda uzun ömürlü olur.

Şimşek gibi hızlı olacak uzun ömürlü olacak varmı önerisi olan ?
dynamic island İsteğin yoksa ayrıca apple’nin yapay zekaların da kullanmak istiyorsan iPhone 16e modeline bakabilirsin

Eksileri şunlar= bir kamerası var, eski kasa tasarımı, dynamic island yok

Artıları= Apple’ın en son model güçlü işlemcilerinden biri (A18) ve Yapay zeka desteği ayrıca 48MP kamera

iPhone 15 ve iPhone 14'ün pro Max‘ini dahi alsan yapay zeka sahip olamayacaksin çünkü Apple yapay zekayı iPhone 16’dan itibaren getireceğini söyledi

Yani teknolojik olarak 16e seni daha götürür

Ayrıca fiyatı da 40.000 TL’ye MediaMarkt‘tan sıfır bulabilirsin böylece 10.000 TL da cebinde kalmış olur

Ama yeni bir görünüm iki veya daha fazla kamera desteği 120 hz ekran özellikleri istiyorsan iPhone 15 ve iPhone 14'ün pro ve pro Max modellerine bakabilirsin

Şimşek gibi hızlı olacak uzun ömürlü olacak varmı önerisi olan ?
Yani güncel kullanımda s21 yeterli olur galiba. Ama s20 ve s10 önermem. s26 çıktığını düşünürsek amiral gemisi bile 5-6 sene götürür şahsen artık.

İphone al güncelleme atma ben 8 sene iphone 6 s plus kullandım sonrada apple market için sürüm yetmiyordu değiştim bozulmadı yani :D

Bende S10 var bakınca 2019 da çıkan telefon 7 senelik halen taş gibi çalışıyor.Samsung S25 S26 serisine bakın

Bütçenizi 6-7 kadar zorlayabilirseniz S26 bakmanızı öneririm hem güncellik konusunda uzun ömürlü olur.
8-9 yıl götürsün demiş android telefonlar max4-5 yıl sonra allaha emanet diyip kafayı yiyorlar donmaya başlıyor

Örneğin iPhone 12 ve Samsung Galaxy S 20’de 2020 yılında çıktılar şu an iPhone 12 ticareti dönen alınan satılan ve aktif olarak kullanılan bir telefon çünkü halen daha performansı yüksek günlük kullanımda idare ediyor bütçesi olmayan insanlar 12’ye yöneliyor ama kimse galaxy S20’yi almıyor artık çünkü üstünden altı yıl geçti ve hiçbir işe yaramıyor gibi bir şey çok donuyor ve ilk günkü performansını vermiyor

Burada Android’i gömmek gibi bir amacım yok ben de Android’i seviyorum çünkü daha fazla özgürlük ve seçenek barındırıyor ama sürdürülebilirlik açısından uygun değiller birkaç yıl sonra kafayı yiyip ilk günkü performansını vermiyorlar ama iPhone 12 üstünden altı yıl geçmesine rağmen Harran’da ticarete dönen aktif olarak kullanılan bir telefon

Geri