Ramler 1. ve 3. Slotta Takılı Sorun Teşkil Eder mi?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşımdan ikinci el bir sistem aldım ve asus tuf gaming b450m pro s olan ana kartında 4. ram slotunun tutucu mandalı kırılmış ve yok ramler 1. ve 3. slotta takılı bir sorun teşkil eder mi?

Hayır etmez

Arkadaşımdan ikinci el bir sistem aldım ve asus tuf gaming b450m pro s olan ana kartında 4. ram slotunun tutucu mandalı kırılmış ve yok ramler 1. ve 3. slotta takılı bir sorun teşkil eder mi?
Fark etmez ama o mandal olmadan da ram oraya takılır ve çalışır bilgin olsun.

sorun etmiyorsa kalabilir o zaman ve bir şey daha sormak istiyorum resimde gözüken ssd soğutucu bloğunun altındaki yapışkan lastik macun mudur nedir adını bilmiyorum çok yıprandığı için atmak zorunda kaldım peki o olmadan ssd açısından bir sorun olur mu?

Ekler

• Screenshot_71.webp
    Screenshot_71.webp
    24.5 KB · Hit: 24
sorun etmiyorsa kalabilir o zaman ve bir şey daha sormak istiyorum resimde gözüken ssd soğutucu bloğunun altındaki yapışkan lastik macun mudur nedir adını bilmiyorum çok yıprandığı için atmak zorunda kaldım peki o olmadan ssd açısından bir sorun olur mu?
Biraz daha ısınır ssd onun dışında sorun olmaz

Ssd soğutucu o. Bıraksaydın iyiydi ama atmışsın artık. Sorun olmaz.

Etmez normal takılışı o
bu arada bios ayarından 2133 mhzden 3600 mhz e çekmeme rağmen olmuyordu ramleri slot 2 ve 4 e taktım 3600 mhz e geçti mandal ise direk yerinden kırılmış diğer slotların mandalı da sabit çıkar tak şeklinde değilmiş denedim çıkmıyor şuan için ram sabit 4.slotta takılı bir sorun gözükmüyor.

Geri