Öneri Qck+ mı Almalıyım Yoksa Klassegear Longteng Huoyun Mu

AtiQel

80+
Reaksiyon skoru
36
qck+ ile klassegear longteng huoyun arasında kaldım bütçem 1-1.5k falan hybrit istiyorum speed ve control dengeli olsun istiyorum razer viper v2 pro kullanıyorum arada moba arada fps genellikle de mmorpg oynuyorum razer gigantus v2 vardı üstündeki kirler çıkmadığı için dğeiştirmek istiyorum sizin önerileriniz ve fikriniz nedir sizce hangisini almalıyım veya alabileceğim başka şeyler var mı

Bu ikisinde Longteng. Ama daha iyi mouse padler var, ben olsam Wraith alırdım.

Wraith mouse padini öneririm. Hybrid olanın kırmızı ve beyaz tasarımı kalmış.

Kensei alınabilir. Hybrid olanlar ₺1500.

Kensei alacaksanız Amazon, Trendyol vb. üzerinde de var. Kuponunuz falan var mı bakın.

KlasseGear'da Longteng ve Gosu aynı yüzey. Gosu'da 50x50 ve tasarımı farklı.

Wraith'de sadece speed kullandım. Kensei Hybrid ve KlasseGear Longteng kullandım. Sıralama olarak Wraith > Kensei ve Longteng yapardım.

SS, Razer iyi ürünleri ₺2000-2500 başlıyor onu da belirteyim. Ucuz ürünleri hem eski hem de kenarları dikişsiz. Çok çabuk yıpranıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak denemediğim ATK mouse padi var. Bu da alınabilir, alanlar iyi olduğunu söylüyor.

ATK Sky kullanıyorum gayet iyi fps oyunları için olsun v.s tavsiye ederim

Bu ikisinde Longteng. Ama daha iyi mouse padler var, ben olsam Wraith alırdım.

Wraith mouse padini öneririm. Hybrid olanın kırmızı ve beyaz tasarımı kalmış.

Kensei alınabilir. Hybrid olanlar ₺1500.

Kensei alacaksanız Amazon, Trendyol vb. üzerinde de var. Kuponunuz falan var mı bakın.

KlasseGear'da Longteng ve Gosu aynı yüzey. Gosu'da 50x50 ve tasarımı farklı.

Wraith'de sadece speed kullandım. Kensei Hybrid ve KlasseGear Longteng kullandım. Sıralama olarak Wraith > Kensei ve Longteng yapardım.

SS, Razer iyi ürünleri ₺2000-2500 başlıyor onu da belirteyim. Ucuz ürünleri hem eski hem de kenarları dikişsiz. Çok çabuk yıpranıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak denemediğim ATK mouse padi var. Bu da alınabilir, alanlar iyi olduğunu söylüyor.
Atk hepsinden iyi bu bütçede

Geri