Sistemim Restart Atmaya Başladı

.utku..

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Sistem:
R5 5600
B450m a pro max
Rx9060xt 16gb pulse
Xlr8 8x2 16gb ddr4 3200mhz ram
A550BN 550w psu
Sistemim bu şekilde.
Ara ara sistem oyundayken kitleyip restart atıyor neden olabilir?
Ddu ile ekran kartı sürücülerini silip yükledim düzelmedi

Son düzenleme:
ramleri expodan çıkar. restart ların kesildiğini görürsen, ramleri kontrollü artırarak nerede restart başladığını tespit edip o sınırın altında tutabilirsin frekansı.

Sistem:
R5 5600
B450m a pro max
Rx9070xt 16gb pulse
A550BN 550w psu
Sistemim bu şekilde.
9070xt için önerilen minimum psu 750w ve sen bu sınırın epey altındasın. Sistemin oyunda yük çekmeye başlayınca psu yetersiz kalıyor olabilir. AMD kartlar genelde güç kapasitesinin tamamını kullanmaya meyilli, sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

9070xt için önerilen minimum psu 750w ve sen bu sınırın epey altındasın. Sistemin oyunda yük çekmeye başlayınca psu yetersiz kalıyor olabilir. AMD kartlar genelde güç kapasitesinin tamamını kullanmaya meyilli, sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşın dediği gibi bir ara rx570 kullanmıştım o da oyunlarda yük altında kalınca güç yetersiz geldiği için restart atıyordu psu değişince düzeldi sizinde aynı durum büyük ihtimalle

Arkadaşın dediği gibi bir ara rx570 kullanmıştım o da oyunlarda yük altında kalınca güç yetersiz geldiği için restart atıyordu psu değişince düzeldi sizinde aynı durum büyük ihtimalle
Kusura bakmayın konuyu biraz acele açtım iki sistemim var 9070xt ve 9060xt bulunan.
Acele açtığım için kafam 9070xt ye gitti 9060xt bulunan sistemimde sorun yaşıyorum

İşlemci veya ekran kartının ısınmasından dolayı restart atabilir.

İşlemci veya ekran kartının ısınmasından dolayı restart atabilir.
Stress test ve furmark açıp baktım bir şey olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Up up @Emre Zengin hocam müsaitsen bakabilme şansın var mı?

Sistem:
R5 5600
B450m a pro max
Rx9060xt 16gb pulse
A550BN 550w psu
Sistemim bu şekilde.
Sıcaklık Değerlerin Nedir ?

En Son Ne Zaman Toz Ve Macun Bakımı Yaptın ?

İşlemci Soğutucun Var Mı Yoksa Stok Mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,472
Üyeler
197,693
Son üye
borikx
Geri