GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,400
Bence çok iyi fiyat
250kf 8 ilan9bin bandında verselerultra 5 250k 11.4k
buna da 8.2k versen 20k civarı bayılmış oluyorsun tamam fena değil set
ama ben bunun yerine gider 7800x3d + b850 alır geçerim mesela 20k ya çok rahat alınır
işlemci fiyatları halen yüksek geliyor bana da intel tarafında
Bu anakart mı sizce yoksa asus rog olan mı 270k veya 250k için farketmeksizin cevaplarsanız seviniirmşunu aldıktan sonra ben saldım hocam
Overclock yapılmayacaksa bu daha üst seviye ama 3K ya bedavaydı o anakart.Bu anakart mı sizce yoksa asus rog olan mı 270k veya 250k için farketmeksizin cevaplarsanız seviniirm
Son çıkan intellerde oc ye gerek var mı hocam performanslarının tamamı kullanılarak veriyor diyordu gemini yani şuan vatanda ikisi de aynı fiyatta mesela ondan sordumOverclock yapılmayacaksa bu daha üst seviye ama 3K ya bedavaydı o anakart.
asus al geç hocam. az ayarlı geliyor asusta. turbo seçeneği ile kullan. bütçen varsa msi z890 da alabilirsin. 5000 çok büyük para değilse tabi kiMerhaba, 250k plus, sapphire 9070 xt nitro+, 48 gb 8400 mhz ram aldım, şimdi anakart alacağım. aklımda hep MSI MAG Z890 TOMAHAWK MAX WIFI vardı, şu an vatanda 13.586 tl, konudaki anakart 8.214 tl. overclock yapmak gibi bir düşüncem yok şu an aslında. ileride lazım olur mu bilmiyorum. sizce hangisini almak daha mantıklı?
herkesin görüşü farklı rog hastasıyım fakat am5 olsaydı al geç derdim ama intel tarafında k serisi işlemci için maalesef z serisi anakart olmalı halen inatla amd'de ki gibi b serisine overvlock kapalı geliyor . şu an 13600k kullanıyorum msi b760 vardı 2nci el işlemci ve anakart anakartı satıp 1k farkla z790 yükselttim stok halde de güzel ama madem overclok var neden açmayayım .Merhaba, 250k plus, sapphire 9070 xt nitro+, 48 gb 8400 mhz ram aldım, şimdi anakart alacağım. aklımda hep MSI MAG Z890 TOMAHAWK MAX WIFI vardı, şu an vatanda 13.586 tl, konudaki anakart 8.214 tl. overclock yapmak gibi bir düşüncem yok şu an aslında. ileride lazım olur mu bilmiyorum. sizce hangisini almak daha mantıklı?