Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

depodan ekran kartı alan tecrübeli arkadaslara sormak isterim. arada stoğa 9070xt ve düz 9070 vb giriyor. acaba böyle kart almak riskli mi ? yani iade eden kişi fiziksel olarak zarar verip karta iade etmiş olabilir mi? bununla biz uğraşırmıyız yoksa riske girilmez mi kontrol aşaması gerekli ürünler içinde soruyorum çünkü bazı belli başlı şeyleri kontrol etmiyolar belli ki tecrübeli arkadasların cevapları olursa cok sevinirim

Yine fena hareketlilik var, SD card ihtiyacı olan tayfa baksın depoya. Yağmur gibi SD card yağıyor.

1779748466613.webp

saniye değil salise de gitti

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Aydi
depodan ekran kartı alan tecrübeli arkadaslara sormak isterim. arada stoğa 9070xt ve düz 9070 vb giriyor. acaba böyle kart almak riskli mi ? yani iade eden kişi fiziksel olarak zarar verip karta iade etmiş olabilir mi? bununla biz uğraşırmıyız yoksa riske girilmez mi kontrol aşaması gerekli ürünler içinde soruyorum çünkü bazı belli başlı şeyleri kontrol etmiyolar belli ki tecrübeli arkadasların cevapları olursa cok sevinirim
Ben hem iade etmiş hemde almış biri olarak yazayim depodan ilk defa alışverişide ekran kartı aldım, 9070xt nitro+ 36k civarına görünce kendi pulse 35kya aldığım kendi pulse modelimi iade ettim, birazda şans ama ben üstünde ezik varmi yaninda gelen aksesuarlar tam mı diye kontrol ettim, sonra pcye takıp gpu-z ile modeli kontrol ettim en son cw fan testi gibi şeyler yaptım sıkıntı çıksaydı zaten yine iade ederdim ama sıkıntı yok bunu kullanacağım. İade ürün biraz şans gibi mesela ben özen gösteririm kutuda yırtık bile olmasın diye saklarım kutusunu, benim kart bayramdan sonra depoya düşer büyük ihtimal ama, sadece jelatinleri sökülmüş olacak mesela alan kişi için.

maviyi kaç geçe gördünüz. şifre istemiş alınmamış ya şansa bak hepsinde bir aksilik çıkıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,915
Son üye
kuWarsy
Geri