bu tarz durumlarda cam açmak daha mantıklı geliyor para vermek yerine.Yemek kokusu vb kokuları yok ediyor neden işe yaramıyor dedin ki?
130 metre kareye kadar etkili deniyor, kullanıyorum, memnunum, indirmeleri takip edin derim15000TL bandında hava temizleyicisi arıyorum evde kedim var yaklaşık ev 140 metre kare salon 40 metre kare
Hocam bunlarda 3 çeşitli var yalniz, dikkat edin, 130 m2 olani bakin, büyük daha büyük ağırlığı daha fazla, bir küçüğü ile karıştırmayin, ona dikkat edin, model numarası suan aklıma gelmiyor, Google dan bakarsınız. Büyük olanı 10 k ise gayet iyi ama muhtemelen o ikinci büyük olan modeldir, bi bakin derim.Bi tane avmde 10000tlye düşmüştü almalı mıyım ? yoksa xiaomi purifier 4 pro mu alayım 14kya?
Ayni hocam 10a düşürmüşler ama xiaomi daha iyi gibi geldi bana kalite olarakHocam bunlarda 3 çeşitli var yalniz, dikkat edin, 130 m2 olani bakin, büyük daha büyük ağırlığı daha fazla, bir küçüğü ile karıştırmayin, ona dikkat edin, model numarası suan aklıma gelmiyor, Google dan bakarsınız. Büyük olanı 10 k ise gayet iyi ama muhtemelen o ikinci büyük olan modeldir, bi bakin derim.
Shark kullananlar cok memnun, çevremizde bir cok arkadaş aldi kullaniyor. Sigara dumanına aşırı tepki veriyor, her kokuyu gidemiyor ama.
Bende aynı düşünceyle xiaomi nin compact 3 modelini mi neydi ondan aldım ve odama tertemiz deyip çalışmıyor. Parfüm falan sıkarsam bi düzgün çalışmaya başlıyor ama onun dışı boş boş yatıyor. Alerjin falan yoksa çok da elzem değil sanki.Ormanın içinde yaşasak çok haklısın ama şehirin içinde yaşıyorsak camı açınca içeri hava değil zehir giriyor
Hocam Shark HP300EU modeli mi 10 k ya düşmüş? Bu model ise kaçırma derim,Ayni hocam 10a düşürmüşler ama xiaomi daha iyi gibi geldi bana kalite olarak