🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Watch 7 haki demo aldım mağazadan kutudan şarj aleti çıkmadı ve garantisi yok ürünlerin bilginize. Kordonu var telefondaki temsilci kordonu yok diyordu. Sarj aleti yok.
batarya durumu falan nasıl hocam kozmetiği vs

batarya durumu falan nasıl hocam kozmetiği vs
batarya durumunu kontrol edemedim çünkü ürünlerin sarjı yok depodan getiriyor şarja takıyor şarj oluyor diyor kozmetiğine bakıyorsun alıyorsun kozmetik tertemiz benim üründe. eve geçince görsel eklerim.

Watch 6 classic aldım ben mağazadan şarj aleti yoktu ama stantdan söküp verdiler bir tane kozmetik olarak ve batarya olarak sorun yoktu.

Arkadaşlar Watch 6 40MM alınır mı teşhir olarak? Yaşadığım şehirde bir tek o ürün var stoklarda

Son düzenleme:
Telefon ile gigabayt h610m ddr4 ü 1370 e sipariş ettim niye ettim kendimde bilmiyorum :widepeepo:

Bende almayı düşünüyorum demo mod ne oluyor tam olarak bir de cihazların batarya durumu nasıl sence
Demo stand için diye biliyorum ürün sürekli kendini tekrar ediyor benim pil sağlığı %100
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereden aldın watch 10ları ve taksit yapıyorlar mı?
Taksit internette sayfasında var oradan bakman daha doğru İst 212den aldım

15 k ya zotac 4060 ti alınır mı sıfır galiba teşhir değil ist şubedeki

Şarj aletini veriyorlar mı acabaka ürünlerin yanlarında. Galaxy Watch 6 40mm almayı düşünüyorum teşhir olarak alınır mı sizce ?

Ekler

• 1000084504.webp
    1000084504.webp
    865.9 KB · Hit: 167
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye