Durduk Yere Ailedeki İtibarimi Bitirdim Galiba

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,202
Evin geliri gideri benim hesabımdan olur. Benim hesabima gelir ben faturaları öderim. Artani götürüp altın yaparım. Geçenlerde bir misafir geldi ben telefonda cs2 case simulator oynarken gördü beni. Bende skinlere bakıyorum kasa açma fikrim yok ordan tatmin ediyorum kendimi. Hemen sen kumar mi oynuyon dedi yok dedim gösterdim ne olduğunu ikna ettim gibi oldu. Neyse bu benden sonra sanırım bizimkilerle konuşmuş o gün bugündür bana para falan gelmiyor. O günden beri evdeki herkes masak gibi beni inceliyor. Hayatımda 2-3 defa kupon yapmaktan başka birsey yapmadım onlarda 50 tl likti. Simdi eski kafalar kendimi aklama imkanım yok.

2 defa mezuna kalmış birine ben olsam ekmek su vermezdim ailen iyi yapmış
Allaha şükür ekmeğimi suyumu kendim cikartabiliyorum ya. Oradan 2 defa mezuna kalmak tembellik gibi gözükebilir ama sana anlatamam ben yksye çalıştığım zaman evimin yıkıldığını 1 sene evsiz kaldığımı

Allaha şükür ekmeğimi suyumu kendim cikartabiliyorum ya. Oradan 2 defa mezuna kalmak tembellik gibi gözükebilir ama sana anlatamam ben yksye çalıştığım zaman evimin yıkıldığını 1 sene evsiz kaldığımı
kral benzer şeyleri yaşamışız aşağı yukarı sen daha ağırınıda yaşamış olabilirsin ama numaranı boşver herşeyin kendi adına olsun gerçekten yoksa sokaktayken bi anda hattın kapandığında dostunu arayıp beni alabilir misin bile diyemezsin kendi banka hesabında olsun 18den sonra gerçekten her erkeğin her şeyi kendinin olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maddide manevide yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin özelden elimden geldiğince dertleşiriz

kral benzer şeyleri yaşamışız aşağı yukarı sen daha ağırınıda yaşamış olabilirsin ama numaranı boşver herşeyin kendi adına olsun gerçekten yoksa sokaktayken bi anda hattın kapandığında dostunu arayıp beni alabilir misin bile diyemezsin kendi banka hesabında olsun 18den sonra gerçekten her erkeğin her şeyi kendinin olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

maddide manevide yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin özelden elimden geldiğince dertleşiriz
eyvallah sağolasın hocam benim sitemlerim hep ironik biraz itibar zedelenmesi olsada çok iyi bir anneye sahibim bize hiç zorluk yaşatmadı. baba bizde oldu bitti yok yıllardır annem evi geçindiriyor. deprem zamanı nerdeyse herşeyimizi kaybettik maddi olarak 1 senede tekrar bir ev düzen sahibi olmamızı sağladı. bende malatyada doğup büyüdüğüm için kayısının ameleliğinden işlenmesinden tut ticaretine kadar herşeyinde uğraşıp para kazanabiliyorum eve bir katkım olmasada bir giderim yok hepsini kendim sağlıyorum artanı hep gram altına yatırıyorum. Pek halden anlayan yok bu zamanda, aile olarak defalarca hayatımız kaydı toparlandık. halden anlaman beni duygulandırdı

Bunlara ek olarak 2 defa mezuna kaldım diye akrabalar arasında asker kaçağı olarak biliniyorum. Bizzat beni şikayet etmislikleri var.

Sizin misafirlerde sizin aileyi çekememezlik var. Ne kadar kötü olur ve birbirinize girerseniz o kadar mutlu olacaklar.

Her konuya dalga geçer üslubla cevap yaziyorsun. Acaba senin ailen sana ne vermiyorda bu haldesin :D
Benim annem babam vefat etti kardeşim bu çirkin üslubun senin nasıl bir ailede yetiştiğini belli ediyor

Her konuya dalga geçer üslubla cevap yaziyorsun. Acaba senin ailen sana ne vermiyorda bu haldesin :D
Ya kardeşim göz ardı et butonuna basmak daha mı zor burda klaveye oturup insanları aşağılıyorsun bak adamın anne babası ölmüs(Allah rahmet eylesin @Realhas the Great ) sen burda bunu yazdın cok mu iyi ettin?Gercekten yazık

Geri