Elektrik Bisiklet Önerisi

3xPower

80+
Reaksiyon skoru
51
Arkadaşlar selam

Katlanır elektrikli bisiklet bakıyorum marka model önerisi ve tecrübelerinizi duymak isterim
Benim kafamı en şok karıştıran konu ince tekerlek vs kalın tekerlek konusu kalın tekerlek çok çirkin görünüyor, ağırlaştırıyor, yer kaplıyor
İş yeri 2km mahalle içi markete fırına vs aynı zamanda bagaja atıp sahile gitmelik
İnce tekerlek işimi görür diye düşünüyorum ama ince tekerlek çok fazla patlıyor diyende var, kalın tekerlek süspansiyon eksiğini kapatıyor diyende var
Bütçe olarak min şekilde işimi görecek bişey almak istiyorum premium ürünlere bakmıyorum

Elektrikli katlanir bisiklet tecrubem yok. Katlanir bisiklet kullandim 60 70 lerden kalma tam bir klasik. Katlanmasi guzel bir sey ama sunu fark ettim agirlik cok etki ediyor. Uzun yola pek gelmiyor katlanir bisiklet ama 15-25km hiz ile giderken vites olmamasina ragmen guzel benim icin sorun olmuyor. Yanlis hatirlamiyorsam olculeri
20 x 1.75 / 47-406 (ETRTO ölçüsü) yavas sakin surmek icin isimi goruyor. Ben elektrikli bisiklet surmedim surmeyi de mantikli bulmuyorum (cok tepe varsa olabilir). Eger pedal gucunu kullanacaksan agirlik fark eder kalin tekerlek olursa surtunme fazla olur pedal gucunu etkiler. Patlar mi konusuna gelirsek kalin zor patlar diye bir seyi ilk defa senden duydum. Zirhli vs lastikler agir olur ama kalindir. Sivi vs katanlar var dengeyi bozar mi bilmiyorum. Diger bisikletime vittoria lastik aldim baya isimi gordu uzun suredir patlamadi. 2. El urunlere de bakabilirsin kadroda kaynak kirik catlak olmasin detayli rehberler var internette. Ben ugrasaamam dersen 0 da bakabilirsin. Kadro boyunu uygun secmeyi unutma yanlis olcude sirt agrisi vs yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri