mrtkrc07
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Komik olan neyse paylaş da beraber gülelim.
Reglmi oldunKomik olan neyse paylaş da beraber gülelim.
BAK BU ADAM harbi okumuş adam. pomp uıt muıt bişeyler diyor. Her yorumunda bir bilgi fışkırıyor. Yanında durup avcunu açıp sıçrayan bilgilerden istifade etmek gerekir. Anlıyor bu işlerden helal olsunÜretici talimatına göre macun sürülmeye uygun değil. Enjeksiyon yapıp soğutucuyu üstüne kapatacaksınız. Yeni nesil termal macunların çoğunun kıvamı bu şekilde. Bu tarz viskoziteli termal macunların amacı pump out effect'i minimize etmek.
Seviyeye bak. Sanalda olmanın verdiği özgüven böyle ***'leri musallat ediyor başımıza.Reglmi oldun
Senin gibi ****ları demiSeviyeye bak. Sanalda olmanın verdiği özgüven böyle ***'leri musallat ediyor başımıza.
msi mag x870e gaming max
ben 12800e aldım 1525 lira bonus aldım kartımdan parasına göre güzel anakart ve chipset forumdada herhangi bir yetkim yok hocam bizde herkes gibi sistem topluyoruz kendimize teknoloji tartışıyoruz.20k kuponum var Hepsiburada satıcılı ürünler için ekran kartı için bekletiyorum aslında 13.150 ye düşmüş anakart 7800x3d için alınır mı? Yoksa ekran kartı için bekleyeyim mi? Sizi çok görüyorum forumda yetkili bir kişi olarak sorayım dedim.
Biteli çok oluyor.yakala120 kuponu çalışmadı