sloxyisbabobro
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
FP bir ürün olsun en mantıklı ve uygun seçenek hangisiyle onu alacağım kaliteli bişey olsunki içindeki sıvı felan PC ye akmasin
Hocam siyah mümkünse yani bütçe tam net değil ne önerirseniz onu Alican ama 5k yi felan geçmesinsiyah mı beyaz mı ve bütçe ne kadar?
FP bir ürün olsun en mantıklı ve uygun seçenek hangisiyle onu alacağım kaliteli bişey olsunki içindeki sıvı felan PC ye akmasin
Evet hocam bu fiyat bandinda bişey arıyorum 360mm olmazmi birde kapsama siup sigmadigini nasıl anlicamsiyah mı beyaz mı ve bütçe ne kadar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kendini kanıtlamış bir model 420mm daha ucuz ama kasana sığıyor mu dikkat et https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,635284998.html
kasa modelin neEvet hocam bu fiyat bandinda bişey arıyorum 360mm olmazmi birde kapsama siup sigmadigini nasıl anlicam
Ölçmen lazım 66 mm toplam kalınlığı. Cpu pin girişlerini kapatmaması lazımEvet hocam bu fiyat bandinda bişey arıyorum 360mm olmazmi birde kapsama siup sigmadigini nasıl anlicam
Hocam kasayı da almadım ondanÖlçmen lazım 66 mm toplam kalınlığı. Cpu pin girişlerini kapatmaması lazım
Hocam bütçeyi aşıyor biraz ama gerçekten çok iyiyse zorlayabilirimBundan iyisi zor bulunur bak buna![]()
Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.649,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yukarıda attığım iyi bir model, bu da var ama biraz lükse kaçıyor ekran falan var ama soğutur işlemciniHocam kasayı da almadım ondan
Hocam güzel ürün ilerde bende geçmeyi düşünüyorumHocam kasayı da almadım ondan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bütçeyi aşıyor biraz ama gerçekten çok iyiyse zorlayabilirim
Hocam ekran felan önemli değil çok kötü durmasın bide sogutsun yeter eğer içindeki sıvı almazsa kronik sıkıntısı felan yoksa yukardaki benim için daha uygun olur bide sogutursayukarıda attığım iyi bir model, bu da var ama biraz lükse kaçıyor ekran falan var ama soğutur işlemcini
![]()
Lian Li Galahad II LCD 280mm TL Fan Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
Lian Li Galahad II, 89.7 CFM hava akışı ve 26.7 dBA fan sesiyle etkili sıvı soğutma sağlar, bilgisayarınızın performansını optimize eder. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
alınır tabii ki sorunu yok. soğutsun yeter kafasındaysan ve bozulmasından akıtmasından korkuyorsan, o korkuyla kullanacağına hava soğutma al daha iyi benceHocam ekran felan önemli değil çok kötü durmasın bide sogutsun yeter eğer içindeki sıvı almazsa kronik sıkıntısı felan yoksa yukardaki benim için daha uygun olur bide sogutursa
Ses olmazmi hocam ondadaalınır tabii ki sorunu yok. soğutsun yeter kafasındaysan ve bozulmasından akıtmasından korkuyorsan, o korkuyla kullanacağına hava soğutma al daha iyi bence