anilg1310
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
- Bütçe
- 2000
Merhaba cihazımda yaşamış olduğum 90-99 arası sıcaklığımı düşürebilmek için PTM7950 alternatifi ürün arıyorum. Thermalright heilos dediler fakat stokta hiçbir yerde yok ne sarı sitede ne de başka yerde.
Bu ikisinin alternatifi var mıdır? Stokta olan satışı mevcut olan? Sıcaklık sorunu yaşadığım konumu da bırakayım hatta referans olsun.
Bu ikisinin alternatifi var mıdır? Stokta olan satışı mevcut olan? Sıcaklık sorunu yaşadığım konumu da bırakayım hatta referans olsun.
Ustalarım selamlar, Lenovo Legion 5 cihazımın işlemcisi ciddi oranda saçma ve gereksiz şekilde ısınıyor yazılımsal olarak throttingstop'dan tutun tüm Custom Windows ve performans ayarlarını denememe rağmen sorun hala aynı. Bu sorunumu alttaki YouTube videomda anlattım (video tamamen bana aittir ben çektim.)
Cihazım garantiden daha yeni elime ulaştı bu şikayetten göndermiştim garantide ise şu işlemler yapıldı: Anakart+ işlemci+ ekran kartı + klavye + üst kapak değişti yurt dışından gelen sıfır parça ile.
Garantiden gelince beni tek sevindiren ekran kartımın aşırı soğuk ve müthiş çalışması...
Cihazım garantiden daha yeni elime ulaştı bu şikayetten göndermiştim garantide ise şu işlemler yapıldı: Anakart+ işlemci+ ekran kartı + klavye + üst kapak değişti yurt dışından gelen sıfır parça ile.
Garantiden gelince beni tek sevindiren ekran kartımın aşırı soğuk ve müthiş çalışması...