hopecrash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 741
evet. usb dongleKendi alıcısı derken hocam usb girişli uzak bağlantısı mı mevcut
evet. usb dongleKendi alıcısı derken hocam usb girişli uzak bağlantısı mı mevcut
alınır mı sence hocam bugün forumda bir konu gördüm sesleri tersten falan veriyor diyor doğru mudur sence buevet. usb dongle
4 5 dedık ya gormuyormusunButçe nerde arkadaş vahiy olarak mı gelecek
düzelt kardeşim başlığı o zaman he öneride cloud 3 s al4 5 dedık ya gormuyormusun
alınır. ancak araştırmanızı düzgün yapıp karar verin.alınır mı sence hocam bugün forumda bir konu gördüm sesleri tersten falan veriyor diyor doğru mudur sence bu
hocam bende düşünüyorum cloud 3 ama bu s ile arasında pek bir fark yok galiba sadece yandaki kapakları çıkıyor bide kulaklığın içinde birisinde harici mikrofon var mikrofon takmadan da konuşabiliyorsun ekstra 2 özellik var galiba düz cloud 3 ile S arasındadüzelt kardeşim başlığı o zaman he öneride cloud 3 s al
3 kullanıyorum mikrofona önem veriyorsanız almayın cloud 3 s serisinde bu sorunlar giderilmiş ses biraz daha iyi ergonomi olarakta güzel kulaklık alınacaksa 3 s alınmalıhocam bende düşünüyorum cloud 3 ama bu s ile arasında pek bir fark yok galiba sadece yandaki kapakları çıkıyor bide kulaklığın içinde birisinde harici mikrofon var mikrofon takmadan da konuşabiliyorsun ekstra 2 özellik var galiba düz cloud 3 ile S arasında
Hocam fps tarzı oyunlar oynuyorum da bu ses kasma konusunda S mi yoksa direkt düz 3 mü alayım3 kullanıyorum mikrofona önem veriyorsanız almayın cloud 3 s serisinde bu sorunlar giderilmiş ses biraz daha iyi ergonomi olarakta güzel kulaklık alınacaksa 3 s alınmalı
S al cloud 3 yeterde mikrofon için s daha mantıklıHocam fps tarzı oyunlar oynuyorum da bu ses kasma konusunda S mi yoksa direkt düz 3 mü alayım