Gta 6 İçin Xbox Series S Alınır mı?

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Daha önce hiç konsol almadım ve amacım sadece GTA 6 oynamak.Şuan PS 5 pro veya Slim almak istemiyorum çünkü ertesi sene PS 6 çıkma olasılığı yüksek çıktığı zaman onu alırım bu yüzden şuanlık bir süre GTA 6 oynamak için Xbox Series S almak istiyorum.Fiyat olarak uygun olduğu söyleniyor ancak benim fiyatlardan da pek haberim yok.Biraz araştırdım fakat pek güvenemedim.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Daha önce hiç konsol almadım ve amacım sadece GTA 6 oynamak.Şuan PS 5 pro veya Slim almak istemiyorum çünkü ertesi sene PS 6 çıkma olasılığı yüksek çıktığı zaman onu alırım bu yüzden şuanlık bir süre GTA 6 oynamak için Xbox Series S almak istiyorum.Fiyat olarak uygun olduğu söyleniyor ancak benim fiyatlardan da pek haberim yok.Biraz araştırdım fakat pek güvenemedim.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
alınır alınmaz diyene bakma en uygun yollu gta 6 oynayabiliceginiz makine ortalama çok temizleri 12-15 bandına bulunuyor

alınır alınmaz diyene bakma en uygun yollu gta 6 oynayabiliceginiz makine ortalama çok temizleri 12-15 bandına bulunuyor
Hiç kullanılmamışı ne kadara patlar hocam bize?

Hiç kullanılmamışı ne kadara patlar hocam bize?
sıfır alınmaz series s

series s de en büyük handikap cihaz 512 gb sana 360 gb kalıyor gta 6 bile yükleme sansın olmaz o yüzden series s in 1 tb lık siyah modeli yada beyaz 1 tb lık cihaz bakman şart onlarda 17-20 ye gelir

üstüne series s de joistige gömünü pil yok sarjlı pil ve adaptörü alman şart

kulaklık eger tv den degil monitörden oynuyorsan şart

birde gamepass olmadan cihaz hiç gamepass ultimate yıllıgı 6600 tl şuan

gta 6ı nasıl çalıştıracak tam bilmiyoruz tahminimce 480p den falan 720pye upscale ederek çalışır 30fps stabil verir gibi.
30fpse alışkın iseniz alabilirsinz

sıfır alınmaz series s

series s de en büyük handikap cihaz 512 gb sana 360 gb kalıyor gta 6 bile yükleme sansın olmaz o yüzden series s in 1 tb lık siyah modeli yada beyaz 1 tb lık cihaz bakman şart onlarda 17-20 ye gelir

O zaman mecbur PS 5 Slim alacağız gibi duruyor hocam.

gta 6ı nasıl çalıştıracak tam bilmiyoruz tahminimce 480p den falan 720pye upscale ederek çalışır 30fps stabil verir gibi.
öyle bir şey olması imkansız rockstar games optimizaston konusunda konsollarda tek en iyi optimizeyi yapıyor o yüzden ilk konsola çıkıyor rahat 1080p 30 fps oynatır

PS 5 Slim sizce 60 fps verebilir mi?

O zaman mecbur PS 5 Slim alacağız gibi duruyor hocam.
ps5 de benzer olaylar var kulaklık ve abonelik üstüne ps5 ide 1 tb olanı alman lazım ki oyun kurasın 825 gb lık olan yaramaz

sıfır alınmaz series s

siz gta6 nin 500 gb olacagini falanmi dusunuyosunuz series s gayet yeterli olur ama oyle ama boyle series gta 6 yi bir sekilde oynaticak

siz gta6 nin 500 gb olacagini falanmi dusunuyosunuz series s gayet yeterli olur ama oyle ama boyle series gta 6 yi bir sekilde oynaticak
olacağı max 300 falan ama sosyal medya baya şişirdi nedense bu olayı.

Series S mantıklı bir cihaz değil bence, az fazla verir PS5 Slim alırım konsol alacak olsam. İstediğimi oynar sonra hızlı piyasası olduğu için sıkıldığım an ufak zararla satarım.

300 bile cok fazla yani simdi kesin olarak bilemiyorum ama 150-250 arasi olucak ilk ciktiginda ilerde guncellemelerle buyur orasini bilemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,927
Üyeler
196,856
Son üye
Ardagüler23
Geri