sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 795
yessarkadaşlar pil sağlığı çok kötüyse iade edebiliyor muyuz
yessarkadaşlar pil sağlığı çok kötüyse iade edebiliyor muyuz
teşekkürler sipariş vereceğim umarım iyi gelir
hangi magaza hocamWatch 10 aldım pil%100 garantisi bugün başladı. Sarj kablosu yok kordon yok. Hic kullanmamışlar çalışanların bile haberi yoktu fiyatı öğrenince bi üzüldüler bilsek biz alırdık gibisinden.
Almayı dusunen varsa bu durumda ki saatleri kacirmasin.
neyle iarj ettin ustam bunların şarj kablolarını uyguna nereden bulabilirimWatch 10 aldım pil%100 garantisi bugün başladı. Sarj kablosu yok kordon yok. Hic kullanmamışlar çalışanların bile haberi yoktu fiyatı öğrenince bi üzüldüler bilsek biz alırdık gibisinden.
Ben de şimdi bir tane bakıyorum şarj aleti lazım samsung için 300-400e bulsam iyi olcakneyle iarj ettin ustam bunların şarj kablolarını uyguna nereden bulabilirim
demo sürüm mü aldınız ustam ben demo aldım daWatch 10 aldım pil%100 garantisi bugün başladı. Sarj kablosu yok kordon yok. Hic kullanmamışlar çalışanların bile haberi yoktu fiyatı öğrenince bi üzüldüler bilsek biz alırdık gibisinden.
1200-1300₺ sarj kablosu hocam minimum. Kurumsal yerlerden direkt alabilirsin orada biraz daha pahalı olabilirneyle iarj ettin ustam bunların şarj kablolarını uyguna nereden bulabilirim
ben girdim telefonculara aldım 550 tl ye bir tane ara kablo kendi orjinal adaptörümle şarj ediyorumneyle iarj ettin ustam bunların şarj kablolarını uyguna nereden bulabilirim
Hocam ekrana iki parmakla aynı anda tıklayın bi sekme acılacak en alta inin orada resetlensıfırla vs bisey yazmalı ona tıklayıp deneyin.arkadaşlar demo sürümden çıkartmak için yazılım falan gerekiyormuş internette baktım aldığım saat için yazılım bulamadım bunu nasıl halledeceğiz ya bilen var mı
telefonla sipariş verdim tamamen kumar kordonu varmış pil sağlığını öğrenemedim gelince bakacağım eğer yüzde 90 üstündeyse iade etmeyi düşünmüyorum reboot mu ne yapılıyormuş dosyasını yabancı forumlarda buldum gelince yapacağım umarım tekrardan bilgilendiririm alan arkadaşlar için 930-940-950-960 numaralar için reboot dosyası var bulamayanlar özelden yazabilirHocam ekrana iki parmakla aynı anda tıklayın bi sekme acılacak en alta inin orada resetlensıfırla vs bisey yazmalı ona tıklayıp deneyin.
Yapamazsanız satın aldığınız yere götürün oradan sıfırlarlar.
aynısını ben de yaşadım. sarja taktırana kadar canım cıktı. adam sarj aletini prize takmamış beni boşa beklettiya arkadaş bu vatan çalışanları ne büyük .......
kendim gidemedim kız arkadaşım istanbuldaysı o almaya gitti satmamak için yok o fiyatın olması imkansız garantisi yok vesaire diye diye satmamaya çalışıyorlar cihazı şarja takıp denettirmediler bile seri numarasından baktırdım aktifleştirilmemiş cihaz yani 2 yıl garantisi olacak demo sürümünden çıkarmalarını isteyecektim şarja takmaya bile tenezzul etmiyorlar arıyorum mağazayı telefonları hiçbiri açmıyor en sonunda vatanın 850lili bir numarasını aradım onlar var vermeleri lazım vesaire dedi öyle denemeden aldım inanılmaz sinir oldum insanlara mahcup ediyorlar birde davranış şekillerini görmeniz lazım çok sinir oldum