🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Watch 10 aldım pil%100 garantisi bugün başladı. Sarj kablosu yok kordon yok. Hic kullanmamışlar çalışanların bile haberi yoktu fiyatı öğrenince bi üzüldüler bilsek biz alırdık gibisinden.
Almayı dusunen varsa bu durumda ki saatleri kacirmasin.

Watch 10 aldım pil%100 garantisi bugün başladı. Sarj kablosu yok kordon yok. Hic kullanmamışlar çalışanların bile haberi yoktu fiyatı öğrenince bi üzüldüler bilsek biz alırdık gibisinden.
neyle iarj ettin ustam bunların şarj kablolarını uyguna nereden bulabilirim

Ben de şimdi bir tane bakıyorum şarj aleti lazım samsung için 300-400e bulsam iyi olcak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

demo sürüm mü aldınız ustam ben demo aldım da

Sadece demo sürüm satılıyor bu paraya hocam zaten.
önceden 8 series kullaniyordum sarj kablosu vardı o yüzden sarji sorun olmadı benim icin

Pendik neomarinden aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1200-1300₺ sarj kablosu hocam minimum. Kurumsal yerlerden direkt alabilirsin orada biraz daha pahalı olabilir

arkadaşlar demo sürümden çıkartmak için yazılım falan gerekiyormuş internette baktım aldığım saat için yazılım bulamadım bunu nasıl halledeceğiz ya bilen var mı

arkadaşlar demo sürümden çıkartmak için yazılım falan gerekiyormuş internette baktım aldığım saat için yazılım bulamadım bunu nasıl halledeceğiz ya bilen var mı
Hocam ekrana iki parmakla aynı anda tıklayın bi sekme acılacak en alta inin orada resetlensıfırla vs bisey yazmalı ona tıklayıp deneyin.

Yapamazsanız satın aldığınız yere götürün oradan sıfırlarlar.

Hocam ekrana iki parmakla aynı anda tıklayın bi sekme acılacak en alta inin orada resetlensıfırla vs bisey yazmalı ona tıklayıp deneyin.

Yapamazsanız satın aldığınız yere götürün oradan sıfırlarlar.
telefonla sipariş verdim tamamen kumar kordonu varmış pil sağlığını öğrenemedim gelince bakacağım eğer yüzde 90 üstündeyse iade etmeyi düşünmüyorum reboot mu ne yapılıyormuş dosyasını yabancı forumlarda buldum gelince yapacağım umarım tekrardan bilgilendiririm alan arkadaşlar için 930-940-950-960 numaralar için reboot dosyası var bulamayanlar özelden yazabilir

ya arkadaş bu vatan çalışanları ne büyük .......
kendim gidemedim kız arkadaşım istanbuldaysı o almaya gitti satmamak için yok o fiyatın olması imkansız garantisi yok vesaire diye diye satmamaya çalışıyorlar cihazı şarja takıp denettirmediler bile seri numarasından baktırdım aktifleştirilmemiş cihaz yani 2 yıl garantisi olacak demo sürümünden çıkarmalarını isteyecektim şarja takmaya bile tenezzul etmiyorlar arıyorum mağazayı telefonları hiçbiri açmıyor en sonunda vatanın 850lili bir numarasını aradım onlar var vermeleri lazım vesaire dedi öyle denemeden aldım inanılmaz sinir oldum insanlara mahcup ediyorlar birde davranış şekillerini görmeniz lazım çok sinir oldum
aynısını ben de yaşadım. sarja taktırana kadar canım cıktı. adam sarj aletini prize takmamış beni boşa bekletti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri