10.000 TL Bütçe ile Beyaz Atx Anakart Önerisi

nexus.

80+
Reaksiyon skoru
1
Başlıkta da belirttiğim gibi 10 bin TL bütçem var (biraz esneme yapabilirim) beyaz ATX anakart önerisi lazım sizce ne almalıyım.
beyaz sistem diziyorum güncel işlemcim ve ekran kartım:
ryzen 5 7500F
RX 7800 XT

Başlıkta da belirttiğim gibi 10 bin TL bütçem var (biraz esneme yapabilirim) beyaz ATX anakart önerisi lazım sizce ne almalıyım.
beyaz sistem diziyorum güncel işlemcim ve ekran kartım:
ryzen 5 7500F
RX 7800 XT
kasanız atx anakart uyumlu mu
ekran kartınız da beyaz 7800xt mi

Bende aynı şekilde beyaz anakart arıyorum indirimle 9k civarı bulursam bunu alıcam, 9700x ve 9070 xt ile sistem topluyorum, kasada lian li O11 dynamic mini v2, başka anakart tavsiyesi olan varsa dinlemedeyim.

Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice

kasanız atx anakart uyumlu mu
ekran kartınız da beyaz 7800xt mi
ekran kartım siyah fakat hava boşlukları olan beyaz ekran kartı kapağı alıp o sorunu çözeceğim kasa olarak da lian li o11 vision compact alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı şekilde beyaz anakart arıyorum indirimle 9k civarı bulursam bunu alıcam, 9700x ve 9070 xt ile sistem topluyorum, kasada lian li O11 dynamic mini v2, başka anakart tavsiyesi olan varsa dinlemedeyim.

Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice

hocam biraz daha fazla fiyatta fakat indirime girerse diye bu anakartı da bekliyorum bunu da düşünebilirsiniz bende beklemedeyim

ekran kartım siyah fakat hava boşlukları olan beyaz ekran kartı kapağı alıp o sorunu çözeceğim kasa olarak da lian li o11 vision compact alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam biraz daha fazla fiyatta fakat indirime girerse diye bu anakartı da bekliyorum bunu da düşünebilirsiniz bende beklemedeyim
bu msi anakartinin bir artisi yok sadece adinda gaming yaziyor uzerinde deseni var ekstra parayi adina verirsin

Geri