🔥İndirim Furylevel Z1 1222tl * 99tl Kargo

SeNNurki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
732
Fiyatı 3395 lere göre gayet uygun trendyol indirimlerinde düşen rakama düşmüş. ödeme yöntemi olarak tek havale var extra kargo ücretide var

Z1 SE modeli uzun süredir 1.200 TL civarında. Bende var. Kesinlikle fiyatını hak eden bir model.

Bu Z1 modeli. Muhakkak daha iyidir. 1.200 e alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X1 kulaklıkta indirimde görünüyor. 2.000 TL üstünde idi. Ama performansı konusunda bilgim yok.

Z1 SE modeli uzun süredir 1.200 TL civarında. Bende var. Kesinlikle fiyatını hak eden bir model.

Bu Z1 modeli. Muhakkak daha iyidir. 1.200 e alınır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X1 kulaklıkta indirimde görünüyor. 2.000 TL üstünde idi. Ama performansı konusunda bilgim yok.
Fuxi h7 den geçeceğim değer mi ki🤔

Fiyatı 3395 lere göre gayet uygun trendyol indirimlerinde düşen rakama düşmüş. ödeme yöntemi olarak tek havale var extra kargo ücretide var

klasik trendyol mousesine benziyor albenisi olan bir ozelligini gormedim sirf turk malı diyemi bu konular

1 yıldır kullanıyorum CS2 de taş gibi mouse kulaklığını kullanan varsa yorumlarınızı merak ediyorum

Bu mouse fiyatına göre gayet iyi. Z1 SE olanını aylardır kullanıyorum, çok hafif ve sorunsuz çalışıyor. ayrıca firmanın sahibi beni arayıp ürünle ilgili bilgi verdi, çok ilgili bir adam. atk mouseların globalde bir dünya sorunlu başlığı var, bence bunu alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri