f1 F1Kız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
f1 F1Kız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor
Teşekkür ederim
ismini değiştirmeden ismini değiştiremezsinMerhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba, CS 2'de ismimden dolayı zorbalığa maruz kalıyorum. İsmimi değiştirmek ya da diğer oyunculara gizlemek istiyorum. Ama bunu steam ismimi değiştirmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?
beylerKız diye oyundan atıyorlar bazen ondan diyom ya da çok fazla istek geliyor
Teşekkür ederim
Premier kaç ksınah onlar bi bana denk gelse neler yaşatırım ben
beyler1
23k kankam senPremier kaç ksın
Bilmesinler diye uğraşıyoruz bizde işte steam adımı değiştirmek istemiyorum kendi ismim kalmalıyanlış anlaşılmaazsa nacizane bir şey diyeceğim . kadın olduğun için atılıyorsun peki oyunda kadın olduğunu bilmelerine gerek var mı niyetin oyunu oynamaksa nickini steam ppni değiştirsen rahatsız edenin olmaz daha iyi olur sanki
18k evde internet yok arada internet kafeye gidiyorum23k kankam sen
güzel faceit oynuyormusun peki18k evde internet yok arada internet kafeye gidiyorum
Seçkini yeni aldım hesap açmaya fırsat olmadigüzel faceit oynuyormusun peki
gizlenmiyor öyle maalesef, steam nickini degismelisin.Cansu
Oyun içinde gözükmesin yeter
Kdkskfkdkfksk
he ben son zamanlarda seçkin kasmıyordum full faceit kasıyodum benSeçkini yeni aldım hesap açmaya fırsat olmadi
burdaki gibi cansux yapabilirsin.Bilmesinler diye uğraşıyoruz bizde işte steam adımı değiştirmek istemiyorum kendi ismim kalmalı