2k Risksiz Monitör Önerisi

oricarus

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
8500
Yakın zamanda fazeonun 2k 180hz monitorunu 5.7kya aldım ama biraz riskli gelmeye başladı, iade edip belki şu iki modelden birisini alabilirim. Tavsiyelerinize açığım sizce hangi yolu izlemeli veya bu iki monitörden hangisini almayı düşünmeliyim.

Sen IPS önerirmiydin :D
Yakın zamanda fazeonun 2k 180hz monitorunu 5.7kya aldım ama biraz riskli gelmeye başladı, iade edip belki şu iki modelden birisini alabilirim. Tavsiyelerinize açığım sizce hangi yolu izlemeli veya bu iki monitörden hangisini almayı düşünmeliyim.
Fazeon bence kötü. KTC'de güncel fiyatını haketmiyor. Tayfun önerdiyse o monitör iyidirde sadece yanina bi monitör kolu öneririm AOC'un. Ayak kısmı bence çok ucuz. Ama sabit ayak yüksekliği gayet iyi. Mesela H27 nin ayağı sabit fakat monitör yüksekte konumlandırıldığından yorucu oluyor. Fakat o yoruculuk AOC'ta olmuyor.

Fazeon bence kötü. KTC'de güncel fiyatını haketmiyor. Tayfun önerdiyse o monitör iyidirde sadece yanina bi monitör kolu öneririm AOC'un. Ayak kısmı bence çok ucuz. Ama sabit ayak yüksekliği gayet iyi. Mesela H27 nin ayağı sabit fakat monitör yüksekte konumlandırıldığından yorucu oluyor. Fakat o yoruculuk AOC'ta olmuyor.
arada bi ekran git gel yapıp duruyor sebebi HDMI kablom mu yoksa laptopun (1650ti) ekran kartının max refresh ratei mi emin değilim kablo 10 yıllık fazeonu gerçekten uyguna aldım ve ölü piksel ve ışık sızması falan yok o yuzden bi yandan da yeterince ben mi kullanamadım emin değilim 9070xt 9700x sisteme geçeceğim haftaya

arada bi ekran git gel yapıp duruyor sebebi HDMI kablom mu yoksa laptopun (1650ti) ekran kartının max refresh ratei mi emin değilim kablo 10 yıllık fazeonu gerçekten uyguna aldım ve ölü piksel ve ışık sızması falan yok o yuzden bi yandan da yeterince ben mi kullanamadım emin değilim 9070xt 9700x sisteme geçeceğim haftaya
Hz yi 60'a çek git gel yapmıyorsa port veya hdmi frekansı kullandığın değerleri desteklemiyordur. Eğer gene yapıyorsa o zaman kabloda veya portta arıza olabilir.

Hz yi 60'a çek git gel yapmıyorsa port veya hdmi frekansı kullandığın değerleri desteklemiyordur. Eğer gene yapıyorsa o zaman kabloda veya portta arıza olabilir.
Display porta geçicem haftaya veya hdmi yenileyecegim sistem hazir oldugunda yine git gel vs olursa muhtemelen aoca gecerim gibi teşekkürler hocam

Display porta geçicem haftaya veya hdmi yenileyecegim sistem hazir oldugunda yine git gel vs olursa muhtemelen aoca gecerim gibi teşekkürler hocam
DP'de sorun olacağını zannetmiyorum, rica ederim. Monitör koluda güzel indirime girmiş sıcak fırsatlara konu açılmış. Bana yeter normali diyorsan almada, güzel konforlu ürün değerlendirebilirsin. Monitörü pivot yapıyor.

Hocam ben de yanlış linki atmışım bu arada aoc için https://www.hepsiburada.com/aoc-q27...ast-va-gysnc-oyuncu-monitoru-pm-HBC0000CT6JHJ bu olacak XE değil de XNE olan fark olur mu IPS VA arası çok
İllaki farklar olacak ikiside güzel.

Konulara eksik bakıyorsun bence çoğu zaman IPS öneriyorum.😀 Rehberlerimin çoğu IPS monitörler zaten VA bulmak için özellikle araman lazım.

Konulara eksik bakıyorsun bence çoğu zaman IPS öneriyorum.😀 Rehberlerimin çoğu IPS monitörler zaten VA bulmak için özellikle araman lazım.
IPS glow'dan dolayı ne zaman baksam VA öneriyordun hepte ben ilk defa gördüm IPS önerdiğini :D Bu arada xiaomi miniledi falan denedim merak ettiğin bir şey olursa onla ilgili kullanıcı tecrübesi olarak haberin olsun. Önerilirken şikayetlerden dolayı biraz acabada bırakan bir monitörya biraz.
VA ve IPS kullanıma göre değişiyor tam kullanım şeklini eksiksiz yazman lazım VA veya IPS al denmesi için.

hocam AOC Q27G4ZR bu model alnırmı? bu özelliklere denk başka ne alınabilir.

Benimde monitör de sorun var sanırım kullanmam engel değil şuan ama ileride ne olur bilemem hz düşürünce ekranın üst kısmında çizgiler çıkıyor ve bilgisayar açılırken veya bios ekranında da çizgiler mevcut ama yüksek hz de bilgisayar açılınca 240 ve 270 hz de sorunsuz sebebi sanırım monitör paneli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,244
Üyeler
196,919
Son üye
Soles
Geri