Laptop Önerilerinizi Bekliyorum

Reaksiyon skoru
102
Bütçe
65000
Bütçe max kaç hocam?

Başlığı laptop önerilerinizi bekliyorum yaparsan daha iyi olur

İleride RAM ekleyebilirseniz güzel bir seçenek olur işlemcisi çoğu 5060 laptopta kullanılan işlemcilerden çok daha güçlü.
Bütçeyi düşürmek isterseniz.
17.3 inç şartsa @BurakTuncay hocamın attığı Omen Erazer'dan daha mantıklı.
24/32 GB RAM şartsa ve 16 inç olabiliyorsa.

Son düzenleme:
İleride RAM ekleyebilirseniz güzel bir seçenek olur işlemcisi çoğu 5060 laptopta kullanılan işlemcilerden çok daha güçlü.
Teşekkürler

Akakçe'de, Cimri'de ve Epey'deki laptoplara iyice baktım. Böyle bir laptopa rast gelmedim. 59.000 liraya iyiymiş.

Akakçe'de, Cimri'de ve Epey'deki laptoplara iyice baktım. Böyle bir laptopa rast gelmedim. 59.000 liraya iyiymiş.
Hocam öneri yaparken Akakçe gibi siteleri kullanmıyorum sadece arada giriyorum. Kendime laptop araştırırken Hepsiburada, Trendyol ve Amazon gibi sitelerde tüm laptopların gözükmediğini fark ettim o zamandan beri sitelere kendim girip inceliyorum öneri yapmadan önce.

Lenovo LOQ'ların soğutma sistemi fena değildir. Daha iyi soğutması olan bir laptop isterseniz benim önerdiğim HP Omen 17'yi alabilirsiniz. 17.3 inç geniş kasası ve AMD işlemcilerin genel olarak daha düşük wattla çalışması sayesinde serin çalışan bir laptoptur.

Geri