Çözüldü✓ RX 9070xt Alınır mı? Aklıma Takildi

Reaksiyon skoru
44
Öncelikle iyi bayramlar tabiiki alınır tarafindayim bende özellikle sadece amaç oyunda ama böyle komik bir başlığın sebebi AMD ekran kartı hiç kullanmamam ve etrafı daki insanların AMD alınmaz dedikleri için amacım sadece oyun oynamak ve güçlü performans elde etmek sanırım bütün sorunlarını yeni seriyle aştı etrafimdaki insanlar amd alınmaz dediği için yinede sormak istedim Gönül rahatlığıyla Alınır mı?

Öncelikle iyi bayramlar tabiiki alınır tarafindayim bende özellikle sadece amaç oyunda ama böyle komik bir başlığın sebebi AMD ekran kartı hiç kullanmamam ve etrafı daki insanların AMD alınmaz dedikleri için amacım sadece oyun oynamak ve güçlü performans elde etmek sanırım bütün sorunlarını yeni seriyle aştı etrafimdaki insanlar amd alınmaz dediği için yinede sormak istedim Gönül rahatlığıyla Alınır mı?
Herhangi bir sorun yok kartta alabilirsin istediğin performansı verir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorun varsa ekstra cevaplarım kullanıyorum 6-7 aydır

İyi bayramlar. Çevrede çok fazla alınır diyen de var. Gözünüze alınmazlar daha çok çarpıyorsa sizin de içiniz çok almak istemiyor gibi. Kullanırken de acaba diyeceksiniz biraz, o huzursulukta kötü hissettirir :D. Bu olay tamamen psikolojik bir soru işaretine dönüştüğü için bu şekilde yorumluyorum artık. Kişisel algılamayın lütfen.

Sorun varsa ekstra cevaplarım kullanıyorum 6-7 aydır
Saolun hocam hangi modelini kullanıyorsunuz şuan en ucuz Sapphire in bir modeli var

Saolun hocam hangi modelini kullanıyorsunuz şuan en ucuz Sapphire in bir modeli var
Sapphire pulse çok iyi model diyorlar alabilirsin ben asus tuf kullanıyorum 32 bine almıştım şuan fiyatları garip yerlerde geziyor hiç bakma bile

Yy
İyi bayramlar. Çevrede çok fazla alınır diyen de var. Gözünüze alınmazlar daha çok çarpıyorsa sizin de içiniz çok almak istemiyor gibi. Kullanırken de acaba diyeceksiniz biraz, o huzursulukta kötü hissettirir :D. Bu olay tamamen psikolojik bir soru işaretine dönüştüğü için bu şekilde yorumluyorum artık. Kişisel algılamayın lütfen.
Yok hocam ben almak istiyorum iyi olduğunda biliyorum ama değer verdiğim insanlar alınmaz diyince sormak istedim

boşver alma sen

sonra nvidia kullansanda yaşayacağın bir sorunda suçu amd ye atacaksın.

Niye alınmasın abi? Bu paraya yüzlerce kanal herkes sistem topluyor tanıtıyor vs alinmaz diyenleri takma Al tak çatır çatır oyna

boşver alma sen

sonra nvidia kullansanda yaşayacağın bir sorun olup sorunu amd ye atacaksın.
Adamı niye zorbalıyonuz soru sormuş sadece her önüne gelen amdye b*k attığı için normal sorması

5070 in rakibi değil 5070 ti dan 15k daha ucuz tabi alınır

Hocam alicam
Niye alınmasın abi? Bu paraya yüzlerce kanal herkes sistem topluyor tanıtıyor vs alinmaz diyenleri takma Al tak çatır çatır oyna
Zatende yinede sormak istedim psikolojik bir sorunum yok dediklerinin aksine 😅

Adamı niye zorbalıyonuz soru sormuş sadece her önüne gelen amdye b*k attığı için normal sorması
Saolun iyi aksamlar iyi bayramlar😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,148
Üyeler
196,901
Son üye
beybaba
Geri