Black Myth: Wukong İndirime Girer mi?

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
Black Myth: Wukong almayı düşünüyorum fakat %25'den fazla indirim göremedim sizce yaz indirimlerinde %30 üstünü görür müyüz?

O oyunu çıkaranların…en az indirime giren bi oyun. Bi ara 3 ay bekledim. Doymuşlar…

2 senedir o oyunun gördüğü maksimum indirim bu zaten. 2027 yılı içerisindeki indirimlerde bu oranı geçer.

fromsoftware ve bunun gibi firmalar elinde olsa hiç indirim yapmayacak bir ara dark souls 2 yıl sonra indirime girmişti o yüzden ben de wukongu %25 indirimde aldım bence beklemeye değmez

2 senedir o oyunun gördüğü maksimum indirim bu zaten. 2027 yılı içerisindeki indirimlerde bu oranı geçer.
ben aldıktan sonra giriyor, dead island 2 aldım epic bedava verdi, hogwardsı steamden uygun fiyata aldım o da bedava oldu ben alırsam yüzde 50 indirime girer kesin zaten senede bir falan indirime giriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O oyunu çıkaranların…en az indirime giren bi oyun. Bi ara 3 ay bekledim. Doymuşlar…
pis pintiler

ben aldıktan sonra giriyor, dead island 2 aldım epic bedava verdi, hogwardsı steamden uygun fiyata aldım o da bedava oldu ben alırsam yüzde 50 indirime girer kesin zaten senede bir falan indirime giriyo

pis pintiler

Yaz indirimlerine 1 ay kaldı zaten. %50 bu oyun için ütopik bir indirim olur.

aldım oynadım ama pek memnun etmedi şahsen oyun. Yarı fiyatından ucuz lies of p çok daha zevkli, bu oyuna o para çok

Hesap alıp oynayanlar vardı indirime girmiyor diye. İyi bir indirim almaz maks yüzde 30 girer ve kim bilir ne zaman.

Bende bekliyorum yılbaşı indirimlerinde epicten %20 geri ödemeyle alıcam en sonunda ölmez sağ kalırsam şayet :)

pis pintiler
O zaman al hocam da ben de korsana başvurmadan oynayım :)

Hem indirime girerse %40-50 gibi herkes 3-5 dolar atsa sana kârın olur 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,095
Üyeler
196,893
Son üye
kyrbs
Geri