ben aldıktan sonra giriyor, dead island 2 aldım epic bedava verdi, hogwardsı steamden uygun fiyata aldım o da bedava oldu ben alırsam yüzde 50 indirime girer kesin zaten senede bir falan indirime giriyo2 senedir o oyunun gördüğü maksimum indirim bu zaten. 2027 yılı içerisindeki indirimlerde bu oranı geçer.
pis pintilerO oyunu çıkaranların…en az indirime giren bi oyun. Bi ara 3 ay bekledim. Doymuşlar…
ben aldıktan sonra giriyor, dead island 2 aldım epic bedava verdi, hogwardsı steamden uygun fiyata aldım o da bedava oldu ben alırsam yüzde 50 indirime girer kesin zaten senede bir falan indirime giriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pis pintiler
1 yıldır bekliyorum neredeyse hiç görmedimBlack Myth: Wukong almayı düşünüyorum fakat %25'den fazla indirim göremedim sizce yaz indirimlerinde %30 üstünü görür müyüz?
O zaman al hocam da ben de korsana başvurmadan oynayımben aldıktan sonra giriyor, dead island 2 aldım epic bedava verdi, hogwardsı steamden uygun fiyata aldım o da bedava oldu ben alırsam yüzde 50 indirime girer kesin zaten senede bir falan indirime giriyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pis pintiler
yaz indirimine 4 hafta var indirim bekleumarım ölmezsin