🔥İndirim 8600 TL AMD Ryzen 7 7700 Tray

İtopya kaldırdı geliyor, 5070 indirimini tekrar yapsınlar da vatandaş ucuza tadına baksın.

8600tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değer mi acaba

Piyasadaki doygunluk muazzam oranda belliki ben hiç bir dönem firmaların birbiriyle bu kadar yarıştığını hatırlamıyorum

Piyasadaki doygunluk muazzam oranda belliki ben hiç bir dönem firmaların birbiriyle bu kadar yarıştığını hatırlamıyorum
ben tekli bileşende böyle bir rekabet yakın zamanda hatırlamıyorum eskiden sistem savaşları olurdu drama çıkardı şimdi tamamen parça bazlı gidiyorlar
@itopya.com sitenizde kampanyalı ürünleri bulmak bulmamaktan daha zor iyi fiyatlı ürünleri dahi zor görüyoruz bence bu tip piyasanın altında kalan ürünleri ayrı bir şekilde site de gösterin ya da duyurun insta hikayenizde de yok sayfalar karışık sonradan eklenen ürünler hiçbir yerde gözükmüyor vs vs mesela forumda yaptığınız indirim düzenlemesi işe yarıyordu

Her eve pc girdi eskiden aile rızası ekonomi felan diyorduk şimdi herkes gaming pc almış durumda al satçılar bile kalmadı. Keşke böyle devam etsede firmalar yüksek fiyattan geçirmese

Her eve pc girdi eskiden aile rızası ekonomi felan diyorduk şimdi herkes gaming pc almış durumda al satçılar bile kalmadı. Keşke böyle devam etsede firmalar yüksek fiyattan geçirmese
ram krizi nedeniyle işler değişti sadece gaming pc olarak düşünme oem paketlerde kampanya yapmamalarını da buna bağlıyorum biraz

Eski indirimler ile yarışamazlar. Son zamanda adam gibi 2 indirim oldu Vatan Ram indirimleri ve 25K 5070 diğerleri idare

İşlemcinin fireball olduğunu bilerek alın. 8 çekirdeğe ihtiyacınız yoksa oyun oynayacaksanız hiç bulaşmayın 9600X alın. Pearless Assasin ile soğumuyor pbo dan limit koyarak kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri