Yardım Manyetik Türkçe Klavye Önerisi

hemro

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
3500
Kablosuz Manyetik Türkçe Klavye arıyorum eğer bulamazsam mekanik Türkçe de olur çok sesli olmaması kaydıyla, tercihim %75 olurdu ama yoksa %100 de olur yardım eder misiniz

Son düzenleme:
w75 kullanıyorum yazılımla uğraşıyorum cs 2 ve hikaye bazlı oyunlarda gayet işimi görüyor memnunum fiyat bandı na göre değişir tabi sesi tok bu bir sesi var eğer alıcaksanız video atarım musait zamanımda

Manyetik Türkçe Klavye arıyorum eğer bulamazsam mekanik Türkçe de olur çok sesli olmaması kaydıyla, tercihim %75 olurdu ama yoksa %100 de olur yardım eder misiniz
Seçeneğiniz dar. W75 3k üstü. K1 he dışında tercihiniz kalmıyor manyetik tarafında.

Youtube pc hocası incelemesi vardı diye hatırlıyorum. Bence 2k bandına özellikleriyle nirvanadır.

Aşırı şaşırdım Türkçe klavyesini de mı yaptı fun60
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

w75 kullanıyorum yazılımla uğraşıyorum cs 2 ve hikaye bazlı oyunlarda gayet işimi görüyor memnunum fiyat bandı na göre değişir tabi sesi tok bu bir sesi var eğer alıcaksanız video atarım musait zamanımda
Bakayim bı hocam klavyeye

Seçeneğiniz dar. W75 3k üstü. K1 he dışında tercihiniz kalmıyor manyetik tarafında.
K1 tam olarak hangi marka oluyor

Hocam zorlarsqm 3500 çıkartırım

Hocam zorlarsqm 3500 çıkartırım

Bu linkte bir miktar daha indirim oluyor, eğer çok cuzi bir miktar daha zorlayabilirsen işini fazlasıyla görecektir. Uzun bir süre bu fiyatlara inmez.

Youtube pc hocası incelemesi vardı diye hatırlıyorum. Bence 2k bandına özellikleriyle nirvanadır.

Bu linkte bir miktar daha indirim oluyor, eğer çok cuzi bir miktar daha zorlayabilirsen işini fazlasıyla görecektir. Uzun bir süre bu fiyatlara inmez.

Kaça geliyor hocam bu linkten bide bu klavyenin düştüğü en düşük fiyat bu mudur biliyor musunuz

Kaça geliyor hocam bu linkten bide bu klavyenin düştüğü en düşük fiyat bu mudur biliyor musunuz
Hocam indirim sepette uygulanıyor. Alabiliceğiniz en düşük fiyat bu şekilde olur 1 lira dahi indiremezsiniz. Bu fiyatada uzun bir süre inmez.

Olur hocam video atabilirsiniz sevinirim

Hocam mekanik tarafında ne önerirsiniz

Olur hocam video atabilirsiniz sevinirim

Hocam mekanik tarafında ne önerirsiniz

Bu olabilir

Bu olabilir

Buda güzeldir, hepsini deneyimleme şansım oldu. Sormak istediklerini sorabilirsin.

Bu olabilir

Bu olabilir

Buda güzeldir, hepsini deneyimleme şansım oldu. Sormak istediklerini sorabilirsin.
Hocam öncelikle manyetik klavye ila mekanik klavye farkını biliyorum hatta kullandimda fakat farkı ayırt edemedim pek sizce hangisi alınmalı CS oynuyorum yani ve kesinlikle Türkçe klavye arıyorum

Hocam öncelikle manyetik klavye ila mekanik klavye farkını biliyorum hatta kullandimda fakat farkı ayırt edemedim pek sizce hangisi alınmalı CS oynuyorum yani ve kesinlikle Türkçe klavye arıyorum
Hocam Cs oynuyorsanız kesinlikle manyetik tercihiniz olsun derim. Siz farkı anlamasanız bile oyun içinde bariz farkları illa oluyor. Manyetik klavyeye alıştıktan sonra mekanik kullanmak tuhaf gelir hatta.

Hocam Cs oynuyorsanız kesinlikle manyetik tercihiniz olsun derim. Siz farkı anlamasanız bile oyun içinde bariz farkları illa oluyor. Manyetik klavyeye alıştıktan sonra mekanik kullanmak tuhaf gelir hatta.
Tamamdır o zaman manyetiklere bakayim hocam üstte bir arkadaş k1 he demiş hangi klavye olduğunu biliyor musunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri