Seçeneğiniz dar. W75 3k üstü. K1 he dışında tercihiniz kalmıyor manyetik tarafında.Manyetik Türkçe Klavye arıyorum eğer bulamazsam mekanik Türkçe de olur çok sesli olmaması kaydıyla, tercihim %75 olurdu ama yoksa %100 de olur yardım eder misiniz
Aşırı şaşırdım Türkçe klavyesini de mı yaptı fun60Youtube pc hocası incelemesi vardı diye hatırlıyorum. Bence 2k bandına özellikleriyle nirvanadır.
![]()
AKKO Monsgeek FUN60 Pro White Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bakayim bı hocam klavyeyew75 kullanıyorum yazılımla uğraşıyorum cs 2 ve hikaye bazlı oyunlarda gayet işimi görüyor memnunum fiyat bandı na göre değişir tabi sesi tok bu bir sesi var eğer alıcaksanız video atarım musait zamanımda
K1 tam olarak hangi marka oluyorSeçeneğiniz dar. W75 3k üstü. K1 he dışında tercihiniz kalmıyor manyetik tarafında.
Hocam zorlarsqm 3500 çıkartırımAşırı şaşırdım Türkçe klavyesini de mı yaptı fun60
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakayim bı hocam klavyeye
K1 tam olarak hangi marka oluyor
Aşırı şaşırdım Türkçe klavyesini de mı yaptı fun60
Bakayim bı hocam klavyeye
K1 tam olarak hangi marka oluyor
Hocam zorlarsqm 3500 çıkartırım
Youtube pc hocası incelemesi vardı diye hatırlıyorum. Bence 2k bandına özellikleriyle nirvanadır.
![]()
AKKO Monsgeek FUN60 Pro White Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu linkte bir miktar daha indirim oluyor, eğer çok cuzi bir miktar daha zorlayabilirsen işini fazlasıyla görecektir. Uzun bir süre bu fiyatlara inmez.
Kaça geliyor hocam bu linkten bide bu klavyenin düştüğü en düşük fiyat bu mudur biliyor musunuz![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu linkte bir miktar daha indirim oluyor, eğer çok cuzi bir miktar daha zorlayabilirsen işini fazlasıyla görecektir. Uzun bir süre bu fiyatlara inmez.
Hocam indirim sepette uygulanıyor. Alabiliceğiniz en düşük fiyat bu şekilde olur 1 lira dahi indiremezsiniz. Bu fiyatada uzun bir süre inmez.Kaça geliyor hocam bu linkten bide bu klavyenin düştüğü en düşük fiyat bu mudur biliyor musunuz
Olur hocam video atabilirsiniz sevinirimw75 kullanıyorum yazılımla uğraşıyorum cs 2 ve hikaye bazlı oyunlarda gayet işimi görüyor memnunum fiyat bandı na göre değişir tabi sesi tok bu bir sesi var eğer alıcaksanız video atarım musait zamanımda
Hocam mekanik tarafında ne önerirsinizSeçeneğiniz dar. W75 3k üstü. K1 he dışında tercihiniz kalmıyor manyetik tarafında.
Olur hocam video atabilirsiniz sevinirim
Hocam mekanik tarafında ne önerirsiniz
Hocam öncelikle manyetik klavye ila mekanik klavye farkını biliyorum hatta kullandimda fakat farkı ayırt edemedim pek sizce hangisi alınmalı CS oynuyorum yani ve kesinlikle Türkçe klavye arıyorum![]()
WEIKAV WK75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu olabilir
![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu olabilir
![]()
Darmoshark K7 Max Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Buda güzeldir, hepsini deneyimleme şansım oldu. Sormak istediklerini sorabilirsin.
Hocam Cs oynuyorsanız kesinlikle manyetik tercihiniz olsun derim. Siz farkı anlamasanız bile oyun içinde bariz farkları illa oluyor. Manyetik klavyeye alıştıktan sonra mekanik kullanmak tuhaf gelir hatta.Hocam öncelikle manyetik klavye ila mekanik klavye farkını biliyorum hatta kullandimda fakat farkı ayırt edemedim pek sizce hangisi alınmalı CS oynuyorum yani ve kesinlikle Türkçe klavye arıyorum
Tamamdır o zaman manyetiklere bakayim hocam üstte bir arkadaş k1 he demiş hangi klavye olduğunu biliyor musunuzHocam Cs oynuyorsanız kesinlikle manyetik tercihiniz olsun derim. Siz farkı anlamasanız bile oyun içinde bariz farkları illa oluyor. Manyetik klavyeye alıştıktan sonra mekanik kullanmak tuhaf gelir hatta.