İçinde Yatılabilecek Araç Önerisi.

Sofu_54

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Selam uzun yolda kullanmak için eski kasa Honda jazz, Renault twingo gibi koltukları düz olup yatılabilen araç arıyorum. Zaten Dacia Lodgy Stepway aracımız var 7 kişilik ve yatabiliyor ama dizel olduğu için LPG'li bir araç arıyorum. Bütçe 400-500 Bin TL arası. Önerilinizi bekliyorum.

bütçeyi aşıyor ama aklıma ford grand b max veya c max geliyor. eğer konfor o kadar önemli değilse bir doblo panelvan alıp arkayı karavan gibi döşetebilirsin

bütçeyi aşıyor ama aklıma ford grand b max veya c max geliyor. eğer konfor o kadar önemli değilse bir doblo panelvan alıp arkayı karavan gibi döşetebilirsin
Hocam c max güzel araçta tek kişiyim bana büyük kaçıyo c max gibi mpv ama küçük bir şey arıyorum sanırım.

Hemen bir aidan destek aldım Nissan note ve Fiat 500l diyor. Fiat 500 l çok güzel duruyor ama yine bütçeyi aşıyor. Nissan note bütçeye uyuyor 1.5 dci motor secenegide varmış düşünülebilir ama şahsen ben böyle bir aracı ilk defa duyuyorum. Mpv olup küçük araba olmaz sanırım o doğrudan küçük hb falan oluyor opel corsa, i20 falan

Hemen bir aidan destek aldım Nissan note ve Fiat 500l diyor. Fiat 500 l çok güzel duruyor ama yine bütçeyi aşıyor. Nissan note bütçeye uyuyor 1.5 dci motor secenegide varmış düşünülebilir ama şahsen ben böyle bir aracı ilk defa duyuyorum. Mpv olup küçük araba olmaz sanırım o doğrudan küçük hb falan oluyor opel corsa, i20 falan
Küçükten kastım 7 kişilik araçlar gibi kocaman olmaması, nissan note güzelmiş devasada değil ancak şöyle bir sorun var şuanki aracımızda da 1.5dCi var bu aracı almamın hiç bir anlamı olmaz :D Dizel uçtuğu için lpg li bir şey arıyorum ama sanırım honda jazz alıcam gibi.

Küçükten kastım 7 kişilik araçlar gibi kocaman olmaması, nissan note güzelmiş devasada değil ancak şöyle bir sorun var şuanki aracımızda da 1.5dCi var bu aracı almamın hiç bir anlamı olmaz :D Dizel uçtuğu için lpg li bir şey arıyorum ama sanırım honda jazz alıcam gibi.
Honda jazz güzel ya en azından daha bilindik bir araç. Japon araçlarının sorunsuzluğu bu araç içinde geçerliyse çok iyi seçenek olur.

Citroen C15 düşünebilirsin çok ucuz çok kolay karavan olabilir yılı seni üzmeyecekse kaç yıldır yollarda olan araba hiçbir sorun yaşamazsın ileride bende bir tane düşünüyorum :D

Citroen C15 düşünebilirsin çok ucuz çok kolay karavan olabilir yılı seni üzmeyecekse kaç yıldır yollarda olan araba hiçbir sorun yaşamazsın ileride bende bir tane düşünüyorum :D
Hocam TR'de bir tane var :D ben daha çok binek olup gerektiğinde yolda 1-2 saat kestirebileceğim bir şey arıyorum.
Honda jazz güzel ya en azından daha bilindik bir araç. Japon araçlarının sorunsuzluğu bu araç içinde geçerliyse çok iyi seçenek olur.
Evet geçerli ama kadın sürücülere çok hitap ettiği için piyasası inanılmaz şişikmiş.

Araba'da uyumak çok da akıllıca bir şey değil. Gece hırsız gelir arabayı soymaya. Seni görünce de mecburen seni öldürmek zorunda kalır, geride tanık bırakmamak için. (Tofaş Kartal nasıl olur?)

Bendeki accord 7 ye ben 1.84 boyum olduğu için ilk uyuma deneyimimde sıkıntı yaşamıştım. Ama ben kıstas olamam çünkü çok yer seçen biriyim. Kendi yatağım dışında neresi olursa olsun 4 dönerim. Ve gereksiz uzunum. Arkadaşlarım dalga geçiyor boyumdan ötürü koltuğu çok arkaya ittiğim için. Ama bir inceleyin derim accord 7 yi 2.4 executive. Fikir vermesi açısından yazdım.

Temizi bulmak zor olsa da uzun yolda çok konforlu bir araçtır. internette acoordta uyuyan var mı diye youtube'a baktım. Çok değişik birinin videosuna denk geldim atamıyorum buraya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri