🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

bende bu psu almayı düşünüyorum 1200 watt ve platinum olması çok iyi ama birkaç sorum var sessizlik olarak ve pcıe destteği falan iyi midir? bide bunu görmüştüm sizce bunu mu almalıyım yoksa 1200 w platinum olanımı hangisi daha iyi sizce?
Plat Olan Her Açıdan İyidir Hocam .

aldım hocam valla bence bu fiyata hem 1200w hem platinum zor bence almak bide biraz daha araştırdım şuan indirimde olan lianli psuların hepsinden iyi diyolar edge olanlar sadece kurulum kolaylığı olduğu için bunu aldım bence lian li nin en iyi psularından
Evet İndirimli Lian-Li Power Supply İçindeki En İyi Ürün Bu Ürün .

Bu wattlara gerek var mı gerçekten geleceğe yatırım mı
Gerek yok geleceğe yatırımda değil öyle aman aman ama daha az yüke girecek psu wattı yüksek olduğu için sonucunda da daha sessiz çalışabilme potansiyeli olacak para varsa neden olmasın kısaca.

a man with a beard is smiling and looking up

Yorumlara bakınca insan almak istiyor ama en fazla 850w psu ihtiyacım var. Çok üst düzey bir sistemde toplamayı düşünmüyorum ama karar veremedim. Şöyle 3.5-5k civarına 850w 80+gold güzel bişey denk gelse de alsak.

Yorumlara bakınca insan almak istiyor ama en fazla 850w psu ihtiyacım var. Çok üst düzey bir sistemde toplamayı düşünmüyorum ama karar veremedim. Şöyle 3.5-5k civarına 850w 80+gold güzel bişey denk gelse de alsak.
O Fiyatlara Çok İyi Ürünler Yok Fazla Bütçen Varsa Al Derim .

Benim de aynı şekil. O fiyat aralığında enermax var da yorumları çok kafamı karıştırdı fan sesi çok gürültülü diyenler. Var mı aktif kullanan?

5.5k civarına b-a tier civarında bişey denk geldi inatla 3.500 liradan fazla vermek istemeden bekledim. Hala düzgün bişey denk gelmedi.

Bunu Alabilirsin Ama Ben Biraz Daha Koyup Lian-Li Tavsiye Ederim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri