Çoğunlukla FIFA arada da ETS 2, Dirt Rally 2.0 tarzı oyunlar oynuyorum. Hayati bir fark yoksa daha ucuz modeller de önerebilirsiniz.
Hocam bu daha iyi değil mi?![]()
Fantech EOS Pro II Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
İlk defa gördüm, kağıt üzerinde daha iyi fakat markayı ve ürünü ilk kez gördüm. Malzeme kalitesi nasıl, drift sorunu, kronik bir problemi var mı bilmiyorum. Benim attığım ürünleri deneyimlediğim için gönderdim.Hocam bu daha iyi değil mi?
![]()
PXN P5 8K Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad
BK modeli, devrim niteliğindeki 8K çipi sayesinde 8 kat daha yüksek polling rate sunarak giriş gecikmesini minimum seviyeye indirir ve son derece hızlı, hassas bir kontrol deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Pxn' i direksiyon setlerinden biliyorum ancak gamepad' ini ilk defa gördüm. Diğer forumlarda hep bu önerildi.İlk defa gördüm, kağıt üzerinde daha iyi fakat markayı ve ürünü ilk kez gördüm. Malzeme kalitesi nasıl, drift sorunu, kronik bir problemi var mı bilmiyorum. Benim attığım ürünleri deneyimlediğim için gönderdim.
Doğrudur hocam, benim önerdiğim ürünler ektedir sormak istediğiniz tüm soruları cevaplayabilirim. Siz araştırmanızı yapın.Pxn' i direksiyon setlerinden biliyorum ancak gamepad' ini ilk defa gördüm. Diğer forumlarda hep bu önerildi.
Çok sağ olun.Doğrudur hocam, benim önerdiğim ürünler ektedir sormak istediğiniz tüm soruları cevaplayabilirim. Siz araştırmanızı yapın.
Pxn de kupon kullanabildiğim için hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. Hangisi daha iyi ise onu alayım. Sizce hangisi daha iyi?Fiyatına göre FP gamepad incelemeni tavsiye ederim.
![]()
ThundeRobot G50S Black Kablosuz Gamepad
Thunderobot G50S Gamepad, oyun deneyiminizi profesyonel boyuta taşıyacak tasarım, güçlü performans ve esnek uyumluluk özelliklerini bir arada sunar.www.gaming.gen.tr
8k olayı marketing zaten ve ucuz plastik hissi veren bir kontrollermiş. Hiç kullanmadım ama reviewlar hiç iyi değil? Diğer ürüne kefilim.Pxn de kupon kullanabildiğim için hemen hemen aynı fiyata geliyorlar. Hangisi daha iyi ise onu alayım. Sizce hangisi daha iyi?
bigbossbattle.com
Hocam malzeme kalitesine birinci sınıfın bir altı dememiş mi?8k olayı marketing zaten ve ucuz plastik hissi veren bir kontrollermiş. Hiç kullanmadım ama reviewlar hiç iyi değil? Diğer ürüne kefilim.
![]()
The PXN-P5 8K is the budget friendly but premium controller you might be waiting for – Big Boss Battle (B3)
The PXN-P5 8K is absolutely worth considering. It’s a testament to how far third-party controllers have comebigbossbattle.com
Şu bölüm midemi bulandırmaya yetti açıkçası. Ayrıca 8K saçmalığı gamepadlere de gelmiş şaşmamak lazım.Hocam malzeme kalitesine birinci sınıfın bir altı dememiş mi?
Geç gördüm kusura bakmayın, dpad ile hiç işim yok o yüzden çok sorun etmedim.Şu bölüm midemi bulandırmaya yetti açıkçası. Ayrıca 8K saçmalığı gamepadlere de gelmiş şaşmamak lazım.
Alıntıyı görüntüle