Araç Alınmayacak İller Listesi

bahtsizbedevi23

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,247
youtubeda bir ekspertiz videosu izledim resmen facia. bazi illerin adı çıkmış gerçektende hiç oradan araç almasanız bile ilanlarından belli oluyor adamların dolandırıcı oldukları. Benim ilanlarda görüp gözlerimin pürdikkat açıldığı yerler. Hatay-Kilis-Gaziantep-(❌ŞEHİTKAMİL❌)-şanlıurfa. daha böyle bildiğiniz çok sorunlu araçların olduğu yerler var mı?

Adana

adana, antep, konya, aksaray, niğde, nevşehir, hatay, istabul, mersin... aklıma gelen bunlar.

Bursa temizdir

Aksaray Niğde konya ilanlarını görünce benim aklıma hep ulan çiftçi emekçi adam gözü gibi bakıyordur arabaya. Araba çiçek gibidir diyorum
Eşek niyetine biniyorlar desem :D (!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bazı tanıdıklarım yağ bakımı bile yapmıyor araca.

Diyarbakır kesinlikle ama araç değeri yüksek olan araçlara bakılabilir. Orada geneli ağır hasarlı oluyor nedense.

youtubeda bir ekspertiz videosu izledim resmen facia. bazi illerin adı çıkmış gerçektende hiç oradan araç almasanız bile ilanlarından belli oluyor adamların dolandırıcı oldukları. Benim ilanlarda görüp gözlerimin pürdikkat açıldığı yerler. Hatay-Kilis-Gaziantep-(❌ŞEHİTKAMİL❌)-şanlıurfa. daha böyle bildiğiniz çok sorunlu araçların olduğu yerler var mı?
Adıyamanda depremden sonra yollar feci şekilde bozuk, buradan araç alacaksanız bi alt takım da yanına almalısınız her yer çukur berbat.

Sosyal çürümüşlükte ilk 10.

Bildiğim bir şey varsa oda efsane kasa corollanın adana osmaniye cevresinden alınması gerektiği pufiduf abi diyodu

Diyarbakır kesinlikle ama araç değeri yüksek olan araçlara bakılabilir. Orada geneli ağır hasarlı oluyor nedense.
Diyarbakır fena değil ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ben şeyi anlamadım zaten araç alınacak yerler kurumsal zincir değil mi(otokoç fln) her yerde aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri