Game Garaj Prime S43 Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0

Ekler

• IMG_4082.webp
    IMG_4082.webp
    201.7 KB · Hit: 27
fiyat bence 32 ram e göre fena değil alınır gibi. fakat psu ram ve anakart modelini tam olarak göremedim sadece çipsetini falan yazmışlar. çok kötü değilse bence al geç bayram bitti hala indrim denecek bi indirim göremedim.

fiyat bence 32 ram e göre fena değil alınır gibi. fakat psu ram ve anakart modelini tam olarak göremedim sadece çipsetini falan yazmışlar. çok kötü değilse bence al geç bayram bitti hala indrim denecek bi indirim göremedim.

Ekler

• IMG_4097.webp
    IMG_4097.webp
    196.3 KB · Hit: 63
anakarttan çok anlamıyorumda ramin cl 46 olması bi tık sırıtıyor sanki :D psu markasını da ilk kez duydum bunları mutlaka iyice araştırın almadan

Fiyatı uygun gibi duruyor ama o donanımları üstünde tutan Biostar, anakart değil bildiğin teneke israfı, e-atık. O çöp tabakanın üstüne tek kanal CL46 darboğaz garantili RAM ve sistemi yakmaya ant içmiş no-name PSU koymuşlar. Bu sistemi adam etmek için kasanın yarısını söküp çöpe atman lazım, ucuza falan gelmiyor

Sadece 32 gb ram için böyle oem sistemlere paranızı lütfen harcamayın ekteki gibi daha f/p altyapısı daha güçlü sistemlere göz atabilirsiniz. Ekran kartı vram az geliyorsa gözünüze farklı sitelerdeki opsiyonlara da göz atabilirsiniz ve de bu geceki incehesap gaming gecesine de göz atmanızı tavsiye ederim.
Hocam gaming gen tr de ve ince hesapta taksit seçeneği yok maalesef vade farksız

Fiyatı uygun gibi duruyor ama o donanımları üstünde tutan Biostar, anakart değil bildiğin teneke israfı, e-atık. O çöp tabakanın üstüne tek kanal CL46 darboğaz garantili RAM ve sistemi yakmaya ant içmiş no-name PSU koymuşlar. Bu sistemi adam etmek için kasanın yarısını söküp çöpe atman lazım, ucuza falan gelmiyor
Hocam bazı şeyler çok abartılıyor gibi geliyor bence aksine biosu hariç biostar kötü bir anakart değil ayrıca cl46 ile cl30 arası da fps olarak %3 ile %5 arası farkediyor yarısını söküp çöpe atman lazım doğru bir ifade değil bence şuan bir kaç alan kişi ile görüştüm cs 2 gibi oyunlarda rahat 400+ fps alıyorlarmış

Hocam bazı şeyler çok abartılıyor gibi geliyor bence aksine biosu hariç biostar kötü bir anakart değil ayrıca cl46 ile cl30 arası da fps olarak %3 ile %5 arası farkediyor yarısını söküp çöpe atman lazım doğru bir ifade değil bence şuan bir kaç alan kişi ile görüştüm cs 2 gibi oyunlarda rahat 400+ fps alıyorlarmış
Hocam kimse sizin hevesinizi kırmak için bunları yazmıyor, aksine paranız çöp olmasın diye alınmaz diyorum. CS2'de 400 FPS almak bir sistemin kaliteli olduğunu kanıtlamaz hocam, CS2 zaten işlemci önbelleğiyle her makinede yüksek FPS veren bir oyun. Asıl mesele ağır açık dünya oyunlarına girdiğinizde o Biostar anakartın VRM'leri ısınmadan dolayı işlemciyi frenlediğinde ve tek kanal RAM yüzünden sürekli anlık drop yediğinizde ortaya çıkacak. Zaten PSU markasına girmiyorum bile orası tam fecaat. Karar sizin hocam ben kendimce yorumumu yaptım sonuçta parayı verecek olan sizsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım ben peşin olarak düşünmüştüm :) Taksitli şekilde en fazla bütçeniz nedir ?
54,600
1 lira bile yükselmiyor maalesef limit

Son düzenleme:
5060 Tİ 8 GB

9060XT 16 GB

Ekteki sistemlere göz atabilirsiniz maalesef taksitli sitelere mahkum kalınca seçenekler baya daralıyor. Aralarında çok fark yok birinin anakartı daha iyi birinin ramleri sistem testlerine youtube üzerinden bakıp aralarında fps farklarına göre ilerleyebilirsiniz. 5060 Tİ 8 GB versiyonlarında vram yüzünden fps düşmesi yaşanabiliyor ona göre uygun sistemlere bakarsınız.

anakarttan çok anlamıyorumda ramin cl 46 olması bi tık sırıtıyor sanki :D psu markasını da ilk kez duydum bunları mutlaka iyice araştırın almadan
ürünü sipariş attım twinmoss cl36 6000 gönderiyorlar faturada öyle yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri