Darkorbit Oynanır mı?

p2w parasız mı demek ?

Mmorpg olup p2w olmayan oyun yok yazmışım sende beni alıntılayıp wow yazmışsın niye soruyosun bu soruyu. Wow paralı. Bi kere oyunu oynayabilmek için her ay para ödüyosun chara item alabilmekten de öte. Oynabilmek için verdiğin paradan ayrı bide charı dizmek için para verirsin

Bütün mmorpgler bu yüzden “free” olsalar bile p2w olmadan hiçbir yere gelemezsiniz olay bu

Mmorpg olup p2w olmayan oyun yok yazmışım sende beni alıntılayıp wow yazmışsın niye soruyosun bu soruyu. Wow paralı. Bi kere oyunu oynayabilmek için her ay para ödüyosun chara item alabilmekten de öte. Oynabilmek için verdiğin paradan ayrı bide charı dizmek için para verirsin

Bütün mmorpgler bu yüzden “free” olsalar bile p2w olmadan hiçbir yere gelemezsiniz olay bu
p2w parasız mı demek ?

NPC gibi yüzlerce gemi botta kasılıyor chatte canlılık belirtisi yok.Boşa zaman gibi.TR5 için konuşuyorum birleşme olayı vardı detaylıca araştırırsın.

Yazdığı kelimenin anlamını bilmeyip sorulunca da alakasız şeyler anlatan kişi kadar olmam imkansız.

Mmorpg olup p2w olmayan oyun yok.

Cevap: guild wars 2, wow

Cevabım: wow’un neresi parasız?

Gelen cevap: p2w parasız demek mi?

Ne alaka? P2w olmayan mmorpg yok diyorum bana 2 tane oyun söylüyosun. Mantıken sen “bu iki oyun p2w değil” demek istiyosun 🧐🧐

Sonra sorduğun soru: p2w demek parasız demek mi? HAYIR PARASIZ DEĞİL ZATEN BUNU SÖYLÜYORUM BANA ISRARLA 2 KERE SORMUŞSUN

Sen ne yazdığınıda ne sorduğunuda bilmiyosun kısacası. Hatta ne yazdığımıda okuyamıyosun. Tekrar söylüyorum;
Mmorpg olup p2w olmayan yok

Bana “oyun” söylediğinde mantıken “bunlar p2w değil” demek istiyosun. Sonra soruyosun p2w parasız demek mi? Senin yapacağın şey benim cevabıma “oyun söylememek”

Geri