Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

@ayranli_tuz Senin monitör çıktı. 5.nesil Windows uyumlu RGB şerit düzenine sahip 4k monitör istiyordun. Her şey var bunda.

Samsung bu sene 24-25" oled monitör çıkaracaktı onuda tanıtsalar bari.

Güzelmiş de parası da güzeldir bunun :kekw:

Yanmasa çok iyi de yanıyor meret. Cebine göre, yanınca üzülmeyeceğin bir ürün almak lazım. Konudaki ürün yandıktan sonra adamın psikolojisi bozulur.

Lg G6 parasına satılır güleriz
o ne kadar ki
bi de bu kaç inç o kadar fazla üst düzey özellik var ki kaç inç yazmak istememişler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanmasa çok iyi de yanıyor meret. Cebine göre yanınca üzülmeyeceğin bir ürün almak lazım. Konudaki ürün yandıktan sonra adamın psikolojisi bozulur.
bu 6-7 sene rahat yanmaz bence orta dikkatli kullanımla, eğer statiklerin hepsini ipsten halledersen 8-9 sene

o ne kadar ki
bi de bu kaç inç o kadar fazla üst düzey özellik var ki kaç inç yazmak istememişler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 6-7 sene rahat yanmaz bence orta dikkatli kullanımla, eğer statiklerin hepsini ipsten halledersen 8-9 sene
31.5'' inç.

G6 tr ye daha gelmedi ama G5 var

Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
Alıntıyı görüntüle

Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.

Teknik özellikler:

1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1
Bak o son yazdığın varya.
Beni aldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,256
Üyeler
196,921
Son üye