🔥İndirim AMD Ryzen 5 7500x3d 10.999 TL

şuan 7800x3d 13k iken bunu almayın sakın sakın bak üzülürüm kalbime felan iner yapmayın

Ya hocam sen haklısın iki işlemciyide kullandım diyorum 2015 den beri rust oynuyorum ne zaman x3d işlemciye geçsem oyun daha akıcı oluyor şimdi kendi deneyimime mi inanayım size mi lütfen bana bir şey söyleyin :)
Test videolarını izledim hiç de anlattığınız gibi bir durum yok. Raminiz neydi acaba?

şuan 7800x3d 13k iken bunu almayın sakın sakın bak üzülürüm kalbime felan iner yapmayın

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

expon açık değilse ramlerin stok ayardaysa veya cl değeri çok yüksekse yine kasmaması lazımda hadi kasıyorsa onlara bakın
Expo açık

expon açık değilse ramlerin stok ayardaysa veya cl değeri çok yüksekse yine kasmaması lazımda hadi kasıyor diyelim o ayarlara bakın
Adam boş serverde yürüyor knk 4 tane clan base arasına dalsın göreyim ben o fps i

5800x3d gelsede alsak ramden dolayı geçemiyoruz.Aslında 5500x3d felanda konuşuluyordu ne oldu?

Expo açık

Adam boş serverde yürüyor knk 4 tane clan base arasına dalsın göreyim ben o fps i
ben konu başlığı 7500x3d diye biliyorum ama yinede sağ olasın kardeşim düşünülebilir. ama yine de 7800x3d alayım 3 paket sarın xd

Expo açık

Oyun bozuk canım kardeşim benim

Oyun bozuk canım kardeşim benim
Ya tamam kardeşim bayram bayram tartışmayalım kim hangi işlemciyi almak istiyorsa girsin araştırsın alsın kimseyi şunu alın bunu alın diye dayatma yapmıyoruz hadi işine bak

sitede günlerdir işlemci indirimi görüyoruz. Bu işlemciler 2 bin lira olsa ne olacak ki? Bir çift ram 20 - 25 bin TL.

Ya tamam kardeşim bayram bayram tartışmayalım kim hangi işlemciyi almak istiyorsa girsin araştırsın alsın kimseyi şunu alın bunu alın diye dayatma yapmıyoruz hadi işine bak
Usta rust oynamayana aradaki farkı anlatamazsın boşver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri