1lorianz
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Hesaba hic para yatırılmadı kaç tl eder? Az ederse 13k olup nihaiye kassam kaç eder?
Simdiden tesekkürler
Simdiden tesekkürler
3 4k ne kral dalga mi gecionHocam yapma bi 3 4k bile mi ederi yok
Kaç para eder reis banada çok saçma geldi bırak 3 4 kyı direk paraylan biri 2026 yılındada cr hesabı alırmı anlamam bu işlerdende pek ama halada daha oyuncusu var herhalde3 4k ne kral dalga mi gecion
baya oyuncusu var hala yaKaç para eder reis banada çok saçma geldi bırak 3 4 kyı direk paraylan biri 2026 yılındada cr hesabı alırmı anlamam bu işlerdende pek ama halada daha oyuncusu var herhalde
biliyom pahalıda itemsatısa falan baktım bundan cöpleride bu fiyata veriyolar3 4k ne kral dalga mi gecion
Sen her fiyata bakma onlarin hesap sattigini fln mi sanion kral? Cr hesaplari cok satmaya musait olmuyor. Koy 300 400 e belki satilirbaya oyuncusu var hala ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biliyom pahalıda itemsatısa falan baktım bundan cöpleride bu fiyata veriyolar
Kral ne sanion cr gibi mobil oyun. Koy istedigin fiyata umarim satarsin300 400 abarttın gibi bi tık be
İlana koymuşlar da satılıyor mu bak bakimbaya oyuncusu var hala ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biliyom pahalıda itemsatısa falan baktım bundan cöpleride bu fiyata veriyolar
Realhas hocam bu işin uzmanı ne diyorsa doğrudurHocam yapma bi 3 4k bile mi ederi yok
benimki kaç ediyor, nihai görmüş hesapFazla edeceğini sanmıyorum evrimler ve kahramanların çoğu kapalı