Razdrap
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
Kaynak attım artık ister okur ister okumaz.ya adam bizi söyletiyor. dalga geçiyor bizle. hem bilmiyor hemde alay ediyor
Kaynak attım artık ister okur ister okumaz.ya adam bizi söyletiyor. dalga geçiyor bizle. hem bilmiyor hemde alay ediyor
Adam "soğutucunun içinde gaz yoktur belki" dedi ona bir şey demedin bana laf ediyorsun yarım saattirKaynak attım artık ister okur ister okumaz.25 yıldır soğutucu takıp söküyorum. Kırıcı olmamaya çalışıyorum ama alaycı donanım gurusu çok bu forumda. Törpülenirler yavaş yavaş.
Buna şahit oldum çünkü. Heatpipe fanı monte etmek için mobilya vidası atıp delenlerde gördüm. Mantıklı söylediği şey. Belki fabrikasyon arızalıda olabilir. Heatpipe lar üstüne yüksek lisans tezim var benim. Beni konuşturma kardeşim. Klimalar buzdolaplarına soğutma çevrimindeki gazlarla işlemci soğuttum ben. Yaşınız kaç bilmiyorum da bilmediğiniz her konuda ahkam kesmeyin.Adam "soğutucunun içinde gaz yoktur belki" dedi ona bir şey demedin bana laf ediyorsun yarım saattirvapor chamber falan diyip bir de bilgili gözükme çabanız yok mu çok komiksiniz la
![]()
9700x her çekirdeği -20 kaldırmaz all core -10 ver. başka ayarları kurcaladın mı ? Voltajlarla vs oynadın mı ?bugüne kadar stok kullanıyordum sabah -20 voltaj verdim ona rağmen bu sıcaklıklarda
Biosun güncel değilse güncelle düzelmez ise başka şeyler düşünebiliriz.hayır
Isıların aslında sistemine göre normal. ekran kartın ve işlemcin o kasanın içinde pek şansı yok gibibios güncel , kasanın camını çıkarınca biraz rahatladı gibi 70 75lerde geziyor
Bende seni aynı şeye çağırıyorum biraz düşün.Dünya üzerinde hiçbir kasa sadece iç hava akımıyla 20 derecelik fark oluşturamaz.Az rasyonel olun, mantıklı düşünün arkadaşlar.
KomediCiddi ciddi okuyordum boruların içinde gaz mı yok diyince gümledim![]()
daha büyük bir kasa için yerim yok , ekran kartı 62-63 işlemci 67-72 civarı şu an , işlemci 80 üstüne çıkmadığı sürece sorun yok benim içinIsıların aslında sistemine göre normal. ekran kartın ve işlemcin o kasanın içinde pek şansı yok gibi
ne güzel işte kışta kalorifer açmana gerek yok.aaa oyunların neredeyse hepsinde işlemci 90-95 derecelerde takılıyor , youtubeden testlere bakıyorum millet sürekli 60-65 derecede testleri çekmiş,105w açıktı 93-94 derece geziyordu kapattım 87-88 derece takılıyor , fan ayarları da etki etmiyor %80'e alsam da sıcaklık hiç değişmiyor,termal macun yeni montajda da bir problem yok neyde sorun olabilir
soğutucu : thermalright phantom spirit se 120 argb