Hem tablet hem de watch hediyeli mi yoksa yalnızca tablet hediyeli mi? Konu sahibinin ekran görüntüsünde ikisi de hediye görünüyor. Yeni üyelik açtım ben yalnızca tablet hediye görünüyor
ben kullaniyorum ve oneririm. mukemmel bir telefon. sabah 9 dan aksam 10 a kadar kullaniyorum ve sarji en azindan %40 seviyelerinde kaliyor. ve ben bunu mobil veri ile yapiyorum. Ekrani vs zaten anlatmama gerek yok , mukemmel otesi. Samsung s23 den gecis yaptim ve UI cok cok daha iyi samsung a gore. Tek sorunu var , super vooc destekli sarj cihazi bulmak cok cok zor Turkiye de , bana sadece kablosu lazim mesela ama bulamiyorumkonudan bapımsız oneplus 15 nasıldır önerir misiniz? veya başka bir telefon
Yurt disinda bu cihazin yaninda TV hediye ediyorlar. Reddit tarzi gruplara biraz baksaniz bilirdiniz. Ama yinede diger firmalara gore daha adaletli bir fiyata sahip oldugu da bir gercekXiaomi 17T Pro 12 256gb + Xiaomi Smart Band 9 + Xiaomi Pad 7 Nane 8 GB + 256 GB = 60.999 tl
Avrupa Fiyatı 900 avro % 5 indirim var 855 avro yanında tablet yada aksesuar hediyesi yok , bizim hediyeleride fiyat olarak çıkarırsak aşağı yukarı bu fiyata düşüyor imei kayıtlı orjinal cihaz avrupa fiyatına geliyorsa alınabilir , ( arabistan fiyatı 2700 sar hediye verdiği tablet bizdeki ismiyle REDMI Pad 2 9.7 33 bin tl arabistan fiyatı avrupadan ucuza gelmiş oluyor uçak bileti ucuz olsaydı arabistana gidin derdim ama aşağı yukarı aynı fiyatlara denk geliyor onu katınca )
link : https://www.mi.com/tr/event/xiaomi-17t-series/
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
link atar mısın hangi xiaomi sitesinde yanında hediye tv veriyorlar ?ben kullaniyorum ve oneririm. mukemmel bir telefon. sabah 9 dan aksam 10 a kadar kullaniyorum ve sarji en azindan %40 seviyelerinde kaliyor. ve ben bunu mobil veri ile yapiyorum. Ekrani vs zaten anlatmama gerek yok , mukemmel otesi. Samsung s23 den gecis yaptim ve UI cok cok daha iyi samsung a gore. Tek sorunu var , super vooc destekli sarj cihazi bulmak cok cok zor Turkiye de , bana sadece kablosu lazim mesela ama bulamiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yurt disinda bu cihazin yaninda TV hediye ediyorlar. Reddit tarzi gruplara biraz baksaniz bilirdiniz. Ama yinede diger firmalara gore daha adaletli bir fiyata sahip oldugu da bir gercek
Xiaomi de ön kamera hep kötü zaten, amiral gemilerinde bile rakiplerinin çok gerisinde kalıyorlar.Bunun adı 15,5t pro olmalıymış. Batarya haricinde sadece işlemci bir 1sn daha hızlı. Bazı şeylerde geriye gidilmiş. Ses düşmüş, ölçülen ekran parlaklığı düşmüş.
14t pro dan 15t pro ya geçişte büyük değişiklik oldu. 1000euro istenen telefonda uw sensorü hala eski sensör. Ön kamera kötü. Şeyma sapıttı iyice.
velet kac kez eline amiral gemisi telefon aldin da inceleme sansi buldun gelmis reklam diyor o sikinti en az 5 yil onceydi git disarda topunu oynaAynen kanka üst seviye cihazda reklam izleyelim :dDDD
Aynen 5 yıl öncede kaldıvelet kac kez eline amiral gemisi telefon aldin da inceleme sansi buldun gelmis reklam diyor o sikinti en az 5 yil onceydi git disarda topunu oyna
embesil kurulum yaparken diyecemde daha yeni telefon aldigi zaman aktarim yapamayan cahil millete tabi reklam kapatma diye video hazirlanirAynen 5 yıl öncede kaldı
Adamlar halen xiaomi reklam kapatma diye video yapıyor bu garibim de 5 yıl öncede kaldı diyor![]()
Ağır bir veletsin, git reklamlı kaçak redmi cihazınla köşede ağla.embesil kurulum yaparken diyecemde daha yeni telefon aldigi zaman aktarim yapamayan cahil millete tabi reklam kapatma diye video hazirlanir
Kaça hocam?2020 den beri mi note 10 lite kullanıyorum gerçekten de reklam devamlı olarak rahatsız eden bir şey değil neredeyse varlığını bile hatırlamıyordum bunu okuyana kadar reklamları kapattıktan sonra sorun olmuyor. Ben de yd one plus 15 düşünüyorum, nasıl sizce?