2010 Yılı Metin2 Emeklisi

vinsanity1525

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
şaka bi yana 2010 metin2 bıraktım sonra lol csgo falan hep takıldım ama artık takım oyunu oynamaktan bıktım hikayeli oyunlarda sarmıyo bitiyo zaten yeniden farm kasıp hevesle çarımı dizebilcegim oyun istiyorum valla metin2 suan ağır p2w olsa bile tekrar baslamayı dusunuyorum varmı öneriniz türkçe dil desteği olan mmorpg oyun?

Ben epitome bekliyorum
2009-2017 yıllarına kadar bende Metin2 oynadim

Ben epitome bekliyorum
2009-2017 yıllarına kadar bende Metin2 oynadim
riot valorant cıkardıktan sonra mmorpg piyasasını sallayacak pw2 olmayacak hile olmayacak oyun bir kac yıla cıkaracak dediler heyecanla bekledik ama hic haber yok

şaka bi yana 2010 metin2 bıraktım sonra lol csgo falan hep takıldım ama artık takım oyunu oynamaktan bıktım hikayeli oyunlarda sarmıyo bitiyo zaten yeniden farm kasıp hevesle çarımı dizebilcegim oyun istiyorum valla metin2 suan ağır p2w olsa bile tekrar baslamayı dusunuyorum varmı öneriniz türkçe dil desteği olan mmorpg oyun?
Misa online diye bişey çıkıyo harici albion çok hoşuma gidiyo benim

riot valorant cıkardıktan sonra mmorpg piyasasını sallayacak pw2 olmayacak hile olmayacak oyun bir kac yıla cıkaracak dediler heyecanla bekledik ama hic haber yok
Oyun test aşamasında bug, eksiklikleri gideriliyor. YouTube sürekli videosu atılıyor. Oynanış olarak Metin2 ile knight benzer olduğu için oyunu kesinlikle oynayacağım 😀

Misa online diye bişey çıkıyo harici albion çok hoşuma gidiyo benim
bana albion deme fena canım çekiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam genellikle etrafımda gördümlerim bdo new world m2 bide albion online şahsen ben bunlar arasından sadece albion oynadım ama diğer oyunlarıda öğrenmek isterdim

ingilizce iyi bilsem wow oynarımda bu yaştan sonra çok üşeniyorum

Geri