Fiyat Performans Kralı Klavye Önerisi

burakxsrn

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
3000
arkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
kablosuz olursa daha iyi olur benim için

Al geç direk

arkadaşın önerdiği darmosharkdan daha iyisi yok şuanlık manyetik switchli falan hem bu arada 8k kullanmak saçma bence stabilite sorunları var 8k istiyosan howl 75 alıcan ama darmosharkın malzeme kalitesi falan çok daha iyi

arkadaşın önerdiği darmosharkdan daha iyisi yok şuanlık manyetik switchli falan hem bu arada 8k kullanmak saçma bence stabilite sorunları var 8k istiyosan howl 75 alıcan ama darmosharkın malzeme kalitesi falan çok daha iyi
kablolu sanırım darmoshark o yüzden beni caydırıyor

hocam bence gameraider k1 he de güzel web tabanlı yazılımı var sade ve anlaşılır şahsen ben beğendim ineceleme videolarını falan da izledim sende bir bak araştır diğer arkadaşların dedikleri klavyeler ingilizce klavye oluyor haberin olsun

bende bu tarz bir klavye önerisi konusu açmıştım oradan bakarakta daha fazla öneri alabilirsin : https://forum.donanimarsivi.com/kon...araya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/

bunu forumda patlatmıslardı konusu olması lazım bulursam atayım stokları bitirmislerdi yenilemisler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://forum.donanimarsivi.com/kon...m-mekanik-klavye-stoklar-guncellendi.1230979/ burada kanka buyur

kablolu sanırım darmoshark o yüzden beni caydırıyor
klavye de kablolu kablosuz saçma bişey kablolu kablosuzdan daha hızlı ve bu değişemezki zaten sen klavyeyi rahat gelen yere koyuyosun ve ordan bidaha oynatmıyosun mouse gibi sürekli sürüklemiyosun klavyeyi o yüzden kablolu daha iyi bence

kablosuz olarak lazım arkadaşlar o yüzden ona göre önerirseniz sanırım baktıklarım hep kablolu

klavye de kablolu kablosuz saçma bişey kablolu kablosuzdan daha hızlı ve bu değişemezki zaten sen klavyeyi rahat gelen yere koyuyosun ve ordan bidaha oynatmıyosun mouse gibi sürekli sürüklemiyosun klavyeyi o yüzden kablolu daha iyi bence
birazcık görüntü fantazisi diyebiliriz hocam ya

kablosuz olarak lazım arkadaşlar o yüzden ona göre önerirseniz sanırım baktıklarım hep kablolu

birazcık görüntü fantazisi diyebiliriz hocam ya
görüntü içinse leobog olabilir coiled kablo falan çıkıyo hiç kablo olmasın istiyosan bütçeyi biraz arttırıp w75 alabilirsin yada aula hero 68 he falan önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri