howl 75 al geç hocam// aula f75 de bakabilirsinarkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
kablosuz olursa daha iyi olur benim için
arkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
ikisi de aynı sanırımhowl 75 al geç hocam// aula f75 de bakabilirsin
aynen hocamikisi de aynı sanırım
tip olarak
arkadaşın önerdiği darmosharkdan daha iyisi yok şuanlık manyetik switchli falan hem bu arada 8k kullanmak saçma bence stabilite sorunları var 8k istiyosan howl 75 alıcan ama darmosharkın malzeme kalitesi falan çok daha iyiarkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
kablolu sanırım darmoshark o yüzden beni caydırıyorarkadaşın önerdiği darmosharkdan daha iyisi yok şuanlık manyetik switchli falan hem bu arada 8k kullanmak saçma bence stabilite sorunları var 8k istiyosan howl 75 alıcan ama darmosharkın malzeme kalitesi falan çok daha iyi
https://shopify.com/56400969921/account/orders/7281778622657 ben bunu aldım önerebilirim.arkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
arkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
ulugames.com.tr
https://forum.donanimarsivi.com/kon...m-mekanik-klavye-stoklar-guncellendi.1230979/ burada kanka buyurarkadaşlar 3kya alınabilecek en mantıklı klavye nedir
klavye de kablolu kablosuz saçma bişey kablolu kablosuzdan daha hızlı ve bu değişemezki zaten sen klavyeyi rahat gelen yere koyuyosun ve ordan bidaha oynatmıyosun mouse gibi sürekli sürüklemiyosun klavyeyi o yüzden kablolu daha iyi bencekablolu sanırım darmoshark o yüzden beni caydırıyor
birazcık görüntü fantazisi diyebiliriz hocam yaklavye de kablolu kablosuz saçma bişey kablolu kablosuzdan daha hızlı ve bu değişemezki zaten sen klavyeyi rahat gelen yere koyuyosun ve ordan bidaha oynatmıyosun mouse gibi sürekli sürüklemiyosun klavyeyi o yüzden kablolu daha iyi bence
görüntü içinse leobog olabilir coiled kablo falan çıkıyo hiç kablo olmasın istiyosan bütçeyi biraz arttırıp w75 alabilirsin yada aula hero 68 he falan önerebilirimkablosuz olarak lazım arkadaşlar o yüzden ona göre önerirseniz sanırım baktıklarım hep kablolu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birazcık görüntü fantazisi diyebiliriz hocam ya