Ekran Kartı Nvidia mı AMD mi Almalıyım

Dün gece 31k dı gaming gecesinde illaki düşer yine
O zaman alırım ama şöyle bir şey var ben 9.sınıf bilişim öğrencisiyim o önümdeki 3 sene içerisindede kod yazma tasarım yapma ve ae, photoshop gibi ağır programlar kullanıcam

Peki 30bine temiz ikinci el Rx 7900 xtx alınır mı?
Fiyatları ve performansı 9070xt ile aynı. O yüzden güncel olan 9070xt yi tercih ederim ben olsam. İndirimle sıfır ve taksitli olarak 30 bine bulunabiliyor. Adam biraz indirim yaparsa 7900xtx de alınabilir. Hangi fiyat uygundur emin değilim ama 9070 xt ile aynı fiyata alınmaz gibime geliyor.

O zaman alırım ama şöyle bir şey var ben 9.sınıf bilişim öğrencisiyim o önümdeki 3 sene içerisindede kod yazma tasarım yapma ve ae, photoshop gibi ağır programlar kullanıcam
sadece lise dönemi icin 9070xt o uygulamalara yeter ama işte baya profosyonelleşceksen nvidia dır bende aynı durumdayım ama 9070xt secmeyi düsünüyorum

30k ekran kartı bütçesinden en mantıklı olana karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerirken max 40k bütçede olursa iyi olur.
Su sartlarda ben olsam nvidia alirim

sadece lise dönemi icin 9070xt o uygulamalara yeter ama işte baya profosyonelleşceksen nvidia dır bende aynı durumdayım ama 9070xt secmeyi düsünüyorum
Zaten 4 yıldır editörlük yapıyorum mobilden, pc toplarsam ae ye geçmek istiyorum ama 9070xt alırım gibi

fps oyunu oynayacaksan amd alma rx6500 xt aldım sistemim güzel ama bu lanet kart hayattan bezdirdi kimse ment atmasın 2 yıl boyunca karta çözüm denedik ama olmuyor bu amdlerde micro stuttering sorunu olabiliyor haberin olsun

fps oyunu oynayacaksan amd alma rx6500 xt aldım sistemim güzel ama bu lanet kart hayattan bezdirdi kimse ment atmasın 2 yıl boyunca karta çözüm denedik ama olmuyor bu amdlerde micro stuttering sorunu olabiliyor haberin olsun
Fps oynicam hemde çoğunlukla fps oynarım ama bu sorun üst seviye modellerindede varmı

Fps oynicam hemde çoğunlukla fps oynarım ama bu sorun üst seviye modellerindede varmı
valla bilmiyorum bilgili arkadaşlar söylerler bu sorunu sadece ben değil bi kaç arkadaşım da yaşadı ondan dolayı bilinçlendirmek istedim

Sağolun
valla bilmiyorum bilgili arkadaşlar söylerler bu sorunu sadece ben değil bi kaç arkadaşım da yaşadı ondan dolayı bilinçlendirmek istedim
Sağolun hocam bu bilgi iyi oldu bende arkadaşlarıma söylerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,118
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri