charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
B580 11 12 bin lira bu kart 20 bin lira nasıl kıyasladın anlamadımB580 alcaktim bu 20ydi itopyada. 8gb olmasi korkutuyor ama 2 3 seneligine dusunuodum zaten. B580de driver vs sorunu sebepli burce artirdim sizce degmis mi
Bide 007 first light vercekler
değerİdarelik birkaç seneliğine b580 almayı düşünüyordum yükseltmemi tavsiye ettiler bu da indirim neydi bütçeyi biraz zorlayıp bunu aldım aradaki 7-8 bin lira farka değer mi onu soruyorum
hayırlı olsun. çift biosunu var vs. güzel bir modelİdarelik birkaç seneliğine b580 almayı düşünüyordum yükseltmemi tavsiye ettiler bu da indirim neydi bütçeyi biraz zorlayıp bunu aldım aradaki 7-8 bin lira farka değer mi onu soruyorum.
Hocam kurunca fotograf atacagim yorumumu yaparim tesekkurlerhayırlı olsun
ekran kartının dokusu vs. nasıldı. kaliteli geldimi size?
geçenler msi rtx 5060 windforce max aldım kutusundan tut ürüne kadar kalitesiz hissetdirdi iade ettim.
Hocam 11klik ekran kartindan 20ye yukselttim(max 2 3 sene kullanicam daha üst modele gecene kadar, aklimda 5080 vardi idarelik bunu çözdüm)Hayırlı olsun da keşke 16gb alsaydın 8gb yetmiyor artık.
Sınav senesindeyim mühendislik bölümlerind bakıyorum. Bu sebeple gecici de olsa intelden caymıştım hocam. Evet 8gb biraz düşük kalıyor ama mühendislik uygulamalarında autocadda vs dahil nvidialar daha iyi performans veriyormuş. Bu sebeple buraz el mecbur durumu oldu nvidia için. Cuda cekirdeği vs de sebepli20 civarına RX 9060XT 16 gb varken çok mantıklı hareket olmamış.
İntel tarafinda pc ekran kartlarinda tası tarağı toplayıp her an kaçacak havası da var adhkafshkdhskkgdaBen geçen günlerde itopyada da-arc kasayı aldım b580li en ucuz ddr5 sistemler 25 bin tl bandındayken 30 bin tlya b580 çok mantıklı geldi bir iki sene içinde ben de upgrade ederim diye düşünüyorum ama gelebilecek ekstra yazılım Intel tarafında daha açık hissettirdi bir yandan da 5060 yerine tercih etmiştim sistem henüz elime gelmedi gelince deneyimlerimi paylaşırım ancak ben de bu şekilde düşünerek arc b580 aldığımı söylemek istedim