1 Senede Sayısalda 5k Sıralama Yapılır mı?

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar mezuna bırakmayı düşünüyorum. Şuan tytde 70 aytde de 30 seviyelerindeyim. Birkaç ailevi durumdan ötürü sene içi çalışamadım. Sizce 1 senede düzenli ve verimli olarak günde 9-10 saat çalışmayla sayısal 5k sıralama yapılır mı?

Arkadaşlar mezuna bırakmayı düşünüyorum. Şuan tytde 70 aytde de 30 seviyelerindeyim. Birkaç ailevi durumdan ötürü sene içi çalışamadım. Sizce 1 senede düzenli ve verimli olarak günde 9-10 saat çalışmayla sayısal 5k sıralama yapılır mı?
Çalışırsan 1 yıl sonra cevabını alırsın kral biz senin olağandışı durumlarını bilemeyiz. Burada sana gaz versek çalışacak mısın? Yapamazsın desek çalışmayacak mısın?
Naçizane önerim milletten güzel söz bekleme disiplinli bi şekilde çalış, cevabını kendin ver.

Çalışırsan 1 yıl sonra cevabını alırsın kral biz senin olağandışı durumlarını bilemeyiz. Burada sana gaz versek çalışacak mısın? Yapamazsın desek çalışmayacak mısın?
Naçizane önerim milletten güzel söz bekleme disiplinli bi şekilde çalış, cevabını kendin ver.
Doğru diyon kral

Bu sınava çalışan kimse psikopat gibi 5 sene falan çalışmıyor, hatta derece yapanların çoğu mezuna bile bırakmadan ilk girdiği sınavda bunu yapıyor. O yüzden olay 1 sene veya 2 sene çalışmak değil o sürede nasıl çalıştığın.

Çalışmayan yine çalışmaz. Bahane her zaman çoktur. Bir senen boşa geçer. Hatta daha da kötüye gidersin. Çokça yaşanmış ve kanıtlanmış bir durum.

1 senede başımı dersten kaldırmam günde 12 saat bile çalışırım dersen yaparsın. Öyle bir azmin yoksa elinden geleni yap ama hayallere de dalma

1 seneye gerek yok 3 ay yapsan bu dedigini gene derece yaparsın 0 dan
O kadar değil bence abartmayalım, bir de bence seneden seneye ilk 5k sıralamasına girenlerin puan ortalaması da artıyordur ekstra mezun sayısı vs. den dolayı o yüzden çok daha fazla kasanlar bile vardır

kafan basıyorsa yeter. Basmıyorsa 5 yılda yetmez.

Geri