Valorant Aim Geliştirme

Vi...

80+
Reaksiyon skoru
8
aktif rankım gold 2 yani peek rankım oyunu 2.5 yıldır oynamama ragmen hiç bi gelişme olmadı bi şu aralar rank atlamaya başladım okul bittikten sonra bugüne kadar gold 2 oldum geçen sene bitti okul varken bronz 2,3 arasındaydım bi 2 ay sadece 1 saat poligonda düz sabit durarak bot vuruyodum sonra a d yaparak ondan sonra ad ile bu sefer şerif ve botların yakınına girerek ondan sonrada jett ultisi ile space basılı tutarak vuruyodum böyle gitti ama çok bi gelişim hissedemedim bi maç 40 vururum sonraki maçta 8 9 5 felan bu seferde oyun keyif vermiyo pcde başka adam akıllı oyun kaldırmıyo bari valoda adam vurarak keyif alim dedim varmı böyle her gün yapa bilcegim günde1 saat bi çalışma internettekiler kafamı çok karıştırdı belki burdan biri yardım eder dedim en son

oyun içi ayarlarım ve ekipmanlarım
1600dpi 0.144 sens mouse pad 45*40
manyetik klavye wasd 30mm yaptım
superlight 1
cloud3 s kulaklık
çözünürlük 1024 768 maç içinde 90 80 fps veriyo birde int cafeden gelince gecikme yada kasma hissediyom varsa onada çözüm yardım edersiniz

Konuyla alakasız ama sürekli güncelleme geliyor mu size 2.7 GB? Güncelliyorum 2 gün sonra yine 2.7 GB istiyor da merak ettim.

Sana abi tavsiyesi bu oyunu bırak sağlığın için... Yücelik 2 de bıraktım ben oyunun kitlesi aşırı tilt Ayrıca dengesiz karsilasmalar var dediğin gibi bir oyun da çok iyisin diğer oyun sanki kolsuz çünkü karşıya cok guclu rakip atiyor sinir krizi geçirmişsindir

Sana abi tavsiyesi bu oyunu bırak sağlığın için... Yücelik 2 de bıraktım ben oyunun kitlesi aşırı tilt Ayrıca dengesiz karsilasmalar var dediğin gibi bir oyun da çok iyisin diğer oyun sanki kolsuz çünkü karşıya cok guclu rakip atiyor sinir krizi geçirmişsindir
yani bıraksam boşta kalıyom birde yüksek rank görmek istiyom zaten sonrasında keyfine girmeye başlarım derecesiz felan pc alıncada zaten valo pek oynamamiye düşünüyom warzone oynamak istiyom veya rdr2 iracing gibi oyunlar şuan mümkün olmaıgı için birde 2 yıldır hayalim bi dia veya yüce eloyu görmek

o kadar aim kasıyorsan aiminde sorun yoktur gamesensin kötüdür oyunu okuyamıyorsundur adamların ne yapacağını önceden tahmin etmen gerekiyor rakip sana ters oynayınca adam vuramıyorsun çünkü onlar senin ne yapcağını tahmin ediyor oluyorlar

yani bıraksam boşta kalıyom birde yüksek rank görmek istiyom zaten sonrasında keyfine girmeye başlarım derecesiz felan pc alıncada zaten valo pek oynamamiye düşünüyom warzone oynamak istiyom veya rdr2 iracing gibi oyunlar şuan mümkün olmaıgı için birde 2 yıldır hayalim bi dia veya yüce eloyu görmek
Gold rank Allahın belası orayı geçersen Daha hızlı atlatırsın

valla hiç aim kasmadan günde 3 4 saat oynayarak yücelik 3 olduydum hayatsız olmaya gerek yok profesyonelleri izle
bugün int cafede dia görüm agzım açık kaldı o kadarda kolay degilir platlar bile hayatsız gibi

o kadar aim kasıyorsan aiminde sorun yoktur gamesensin kötüdür oyunu okuyamıyorsundur adamların ne yapacağını önceden tahmin etmen gerekiyor rakip sana ters oynayınca adam vuramıyorsun çünkü onlar senin ne yapcağını tahmin ediyor oluyorlar
evet gamesensim düşük çünkü bi türlü odaklanmıyom oyuna odaklandıgımda zaten oyun hakkında düşünmeye başlıyom enson silver eleoda baya bi oddaklanmıştım golda ne zamançıktım odagımda dagıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla hiç aim kasmadan günde 3 4 saat oynayarak yücelik 3 olduydum hayatsız olmaya gerek yok
yetenek :D

evet gamesensim düşük çünkü bi türlü odaklanmıyom oyuna odaklandıgımda zaten oyun hakkında düşünmeye başlıyom enson silver eleoda baya bi oddaklanmıştım golda ne zamançıktım odagımda dagıldı

yetenek değil aimim de iyi değil sadece adamların neler yaptığını 2 3 rountta çözüp onlara ters düşecek tarzda oyun oynuyordum agresif mi oynuyorlar yoksa bekliyorlar mı arkadan lurke adam yolluyorlar mı gibisinden bunları kafanda kurmaya başlayınca adamları elinle koymuş gibi vurmaya ve iyi oynamaya başlıyorsun

Dostum geçen yaz immo 2'de bıraktım oyunu, yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşın da küçük biraz. Oyun çok kafaya takılacak bir şey değil yani o kadar antrenman yapmanin vb. hem katkısı yok hem de bir işe yarasa bile her şey aim değil. Hayatta yapabileceğin bir sürü şey var ama illa valorant'a kafayı takmaya karar verdiysen cok doğru bir hareket değil onu söyleyebilirim. Hem 80 90 fps ile çıkmak zor dia eloda bile milletin 360hz monitörü var. 2.5 yıldır da gold eloda olduğunu düşününce pek bir önerim kalmadı açıkçası. Uzun lafın kısası salla valoyu boş oyun.

yetenek değil aimim de iyi değil sadece adamların neler yaptığını 2 3 rountta çözüp onlara ters düşecek tarzda oyun oynuyordum agresif mi oynuyorlar yoksa bekliyorlar mı arkadan lurke adam yolluyorlar mı gibisinden bunları kafanda tutunca adamları elinle koymuş gibi oynamaya başlıyorsun
odaklanabilsem bende yapıyoumda aim iyi oluncada adam bi şekil vuruyo işte o yüzen

Geri