AMD Ryzen 5 7500f E Soğutucu

Bunu al her türlü işini görür

ilerde 7800X3D alında soğutma alma derdim olmasın diyorsan bunu al
İndirimde şuan normalde 2800 falan
İlerde almam da ilk attığın da argb yok ondan düşünüyorum

Al geç. Başka bişe bakma.

İkiside önemli ama 4 borulu sogutamazmi
rgb niye önemli olsun ki hocam ? kasana bakıp oyyy ışıklarıma bak mı diyeceksin durup dururken ?
İkiside iş görür ama ben olsam 6 boruluyu alır geçerim miss gibi.

Işığa meraklıysan git led taktır kasana hocam :D

6 borulu ve içinde güzel bir termal macun var. Argb aramazsan ömürlük soğutucu. Başka markaların daha ucuz modellerini de alabilirsin ama içlerinde düzgün macun yok genelde bir de termal macun alman gerekir

rgb niye önemli olsun ki hocam ? kasana bakıp oyyy ışıklarıma bak mı diyeceksin durup dururken ?
İkiside iş görür ama ben olsam 6 boruluyu alır geçerim miss gibi.

Işığa meraklıysan git led taktır kasana hocam :D
Çok haklısın hocam bunu alayım o zaman teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 borulu ve içinde güzel bir termal macun var. Argb aramazsan ömürlük soğutucu. Başka markaların daha ucuz modellerini de alabilirsin ama içlerinde düzgün macun yok genelde bir de termal macun alman gerekir
Bu iyidir hocam bunu alayım

Arkadaşlar elimde Ryzen 5 7500 F var THERMALTAKE UX400 soğutucuyu düşünüyorum başka bir önerisi olan varmı, iyi midir??
Hocam selamlar. Ben de yeni sistemimde bizzat Ryzen 5 7500F kullanıyorum, gerçekten fiyat/performans olarak mükemmel bir işlemci.
Thermaltake UX400 fena bir soğutucu değil ama 1500 TL bütçelere çıkmışken tek kuleli ve 4 bakır borulu eski nesil bir modele o parayı vermek bence pek mantıklı olmaz. AM5 işlemciler yapıları gereği boost frekanslarına çıkarken biraz agresif ısınıyor, o yüzden o bütçeyle soğutma bloğu çok daha kaslı bir şey alman lazım.
O bütçede şu an piyasanın mutlak kralı Thermalright Peerless Assassin 120 SE veya Thermalright Phantom Spirit 120 modelleridir. İkisi de çift soğutma kuleli ve 6-7 bakır borulu canavarlar oldukları için UX400'ü performans olarak havada karada ezerler.
Eğer kasanın soğutucu yüksekliği (clearance) kurtarıyorsa hiç maceraya girme, direkt bu Thermalright modellerinden birini yapıştır geç. 7500F'i yaz aylarında bile ağır yük altında buz gibi tutar, yıllarca kafan rahat eder. Şimdiden hayırlı olsun sistemin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,125
Üyeler
196,900
Son üye
RyzeMontero
Geri