satıcılara sormak lazımtotal 7500e geliyo ben işlemciyi 2.5 a satsam 5 kaliyo ikinci el 5000tl ye varda ikinci el almak istemiyorum 5 6 yıllık işlemciyi ne olur ne olmaz. bise sorcam bu 5600 neden hiç indirime girmiyor
satıcılara sormak lazımtotal 7500e geliyo ben işlemciyi 2.5 a satsam 5 kaliyo ikinci el 5000tl ye varda ikinci el almak istemiyorum 5 6 yıllık işlemciyi ne olur ne olmaz. bise sorcam bu 5600 neden hiç indirime girmiyor
hani ben sitede aktif biriyim sıcak fırsatlara bakıyorum sürekli vatan indirimleri konusuna falan gaming gecesine bakıyorum yok 5600 yok hiçsatıcılara sormak lazım
bu 2 fanlı olsa daha iyi olmazm ı5600e bu yeter
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eski işlemci olduğu için zaten az, pahalı fiyattan kakalamaya çalışıyorlar senin gibi yükseltme yapmak isteyenlere.a
hani ben sitede aktif biriyim sıcak fırsatlara bakıyorum sürekli vatan indirimleri konusuna falan gaming gecesine bakıyorum yok 5600 yok hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu 2 fanlı olsa daha iyi olmazm ı
onu kullanmaddım ama 3 5 derece cok bır farkı yoktura
hani ben sitede aktif biriyim sıcak fırsatlara bakıyorum sürekli vatan indirimleri konusuna falan gaming gecesine bakıyorum yok 5600 yok hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu 2 fanlı olsa daha iyi olmazm ı
5600 çok pahalı verdiğin fiyata değmez5600 için değer bu arada 5500le arasında gözle görülür fark var am5 geçene kadar daha uzun idare eder
Ekran kartın çok yüksek bir model değilse 5500 idare eder aslındaam5 e geçecek param yok ve baska önceliklerim var am4 ten direkt am6 ya gecmek istiyordum
Mobilde gözükmüyor imzss sadece fps oynuyorum diyorsan 5600 gecebilirsin ama hikayeli oynuyorum dersen anakarti da değiştirmen lazımimzada yazıyo iste . fps oyunlarında yetmiyo düşüyo fps
anakarti niye degistirmem lazım. ben moba fps hikayeli oyunları oynuyorumMobilde gözükmüyor imzss sadece fps oynuyorum diyorsan 5600 gecebilirsin ama hikayeli oynuyorum dersen anakarti da değiştirmen lazım
Pcie 3.0 çünkü anakart tam verim alamazsın ama çokta ciddi bir fark olmaz a320de de kalabilirsinanakarti niye degistirmem lazım. ben moba fps hikayeli oyunları oynuyorum
şu anakart vram olayı sorun cıkarmaz dimi