Işlemci Yükseltme Önerisi

total 7500e geliyo ben işlemciyi 2.5 a satsam 5 kaliyo ikinci el 5000tl ye varda ikinci el almak istemiyorum 5 6 yıllık işlemciyi ne olur ne olmaz. bise sorcam bu 5600 neden hiç indirime girmiyor
satıcılara sormak lazım

a
satıcılara sormak lazım
hani ben sitede aktif biriyim sıcak fırsatlara bakıyorum sürekli vatan indirimleri konusuna falan gaming gecesine bakıyorum yok 5600 yok hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5600e bu yeter
bu 2 fanlı olsa daha iyi olmazm ı

a

hani ben sitede aktif biriyim sıcak fırsatlara bakıyorum sürekli vatan indirimleri konusuna falan gaming gecesine bakıyorum yok 5600 yok hiç

Eski işlemci olduğu için zaten az, pahalı fiyattan kakalamaya çalışıyorlar senin gibi yükseltme yapmak isteyenlere.

a

onu kullanmaddım ama 3 5 derece cok bır farkı yoktur

imzada yazıyo iste . fps oyunlarında yetmiyo düşüyo fps
Mobilde gözükmüyor imzss sadece fps oynuyorum diyorsan 5600 gecebilirsin ama hikayeli oynuyorum dersen anakarti da değiştirmen lazım

Mobilde gözükmüyor imzss sadece fps oynuyorum diyorsan 5600 gecebilirsin ama hikayeli oynuyorum dersen anakarti da değiştirmen lazım
anakarti niye degistirmem lazım. ben moba fps hikayeli oyunları oynuyorum

anakarti niye degistirmem lazım. ben moba fps hikayeli oyunları oynuyorum
Pcie 3.0 çünkü anakart tam verim alamazsın ama çokta ciddi bir fark olmaz a320de de kalabilirsin

Geri